МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ЧЕКА НАС ПАКАО УРАГАНА

Мичио Каку (Јутјуб)

Мичио Каку (Јутјуб)

У интервјуу који је емитовао на телвизији Си-Би-Ес (CBS), светски познати физичар др Мичио Каку изјавио је да су урагани, попут оних који су недавно погодили САД резултат владиног програма за модификацију времена у кјем је небо прскано нано честицама, а олује су онда активиране употребом ласера.

Угледни научни је говорио о историји модификације времена, пре него што га је екипа зауставила. Програм активног ауроралног истраживања високе фреквениције ХААРП је истраживачки пројекат који жели да „разуме, стимулише и контролише процесе у јоносфери који могу да измене учинак комуникационих и система за надгледање”. Започет је 1993. и предложено је да траје 20 година.

Према речима владиних званичника, ХААРП омогућава војсци да модификује време и претвори га у оружје тако што ће изазвати земљотресе, поплаве и урагане. Са аномалним ураганима који тренутно разарају Америку, поплавама које уништавају Индију, и пожарима који уништавају северозапад Пацифика, климатски рат је тренутно тема јавног мњења.

(Извор Правда)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар