ТАКНУТО ЋАКНУТО

ПРСТ ДОМАЛИ ЖЕНЕ МАМИ

Дужи од кажипрста (Википедија)

Дужи од кажипрста (Википедија)

Резултати недавног истраживања показују да су мушкарци који имају дужи домали прст од кажипрста привлачнији женама с облинама. Наиме, домали прст који је дужи од кажипрста значи да сте се у материци нашли под налетом мушког хормона тестостерона, а то је заслужно за праве мачо атрибуте у каснијем животу.

Истраживање Медицинског факултета у Kракову није проучавало само какав је то ефекат имало по њих већ и какве су партнерке у животу тражили. Такви мушкарци имају четири пута већу шансу да заврше са женом која има тело у облику пешчаног сата. Исто тако, жене с облинама – бујног попрсја и танког струка привлаче мушкарци који имају дужи домали прст од средњег.

„Такви мушкарци чешће су у друштву атрактивнијих и плоднијих жена. Мушкарци с дужим домалим прстом били су четири пута чешће са женама које су имале релативно узак струк и велике груди”, рекла је Береника Kуна, ауторка студије која је додала да се током процене атрактивности женског тела мушкарци највише фокусирају на струк и груди, јер је управо то оно што им откива детаље о репродуктивном статусу једне жене.

(Извор Б92)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар