ТАКНУТО ЋАКНУТО

РОБОТ ЗА СЕКС СОЛАНА

1. Још није спремна (Википедија)

1. Још није спремна (Википедија)

Секс-роботи су постали тренд у свету забаве, а популарни примерци тих „играчака” имају артифицијелну „ге тачку” и разне начине интеракције. Недавно су представљени и стриптиз-барови за роботе, а Међународни сајам потрошачке електронике 2018. показао је да се развија све више необичних „играчака”.

Креатор Мет Макален приказао је секси-бота названог „Солана” и демонстрирао је њену способност да мења своја лица. „Лице је, у ствари, модуларно и на исти начин као у паликацији можете мењари лична подешавања и креирати посебне профиле или аватаре и уклањати и качити различита лица на роботу веома лако”, рекао је он.

Мења изглед (Википедија)

Процес може изгледати изазовно јер „скидањем коже” са лица открива се механички скелет иза главе робота. Макален је приказао само главу робота, рекавши да се она може сместити на постојеће „реалне лутке” уз помоћ адаптера. Он је додао да његова фирма ради на развијању тела које би би било способно да реагује на додир.

„Прилично сам нестрпљви, пошто сада радимо на покретима. Радимо на врату, израдили смо торзо који се покреће и врти. Радимо и на рукама”, рекао је Макален. Штавише, он планира да направи и мушку верзију, која ће имати „способност да јој се уграде сексуални делови”.

„Све више размшљам о нечему што би функционисало тако да мушке анатомске функције направим да буду заисра кул – што би било стимулативно и изазовно”, рекао је Макален,

(Извор Спутњик) 

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар