ТАКНУТО ЋАКНУТО

РОБОТИ ЗА СЕКС СУ ОПАСНИ

Лутка за уживање (Википедија)

Лутка за уживање (Википедија)

Да ли да купите луткуза секс – то је питање бити ил` не бити. Роботи преуређени да личе на људе увелико служе за интимну забаву. Замислите да неки злонамерни проваљивач промени нешто у порграму играчке за одрасле и нареди јој да вас убије на врхунцу уживања!

Ник Патерсон са Универзитета Дикин (Аустралија), управо, тако нешто наслућује, јер је данас знатно лакше провалити (хакирање) у роботе него у мобилне телефоне или рачунаре. Јасно да је ове сораве, такође, имају оперативни систем, и ако се повежу са интеренетом ето згодне прилике за проваљивање.

У продаји преовлађују, иначе, лутке налик женама, толико сличне природним да су поједини власници почели да с њима склапају брак. У следећих десетак година то ће постати уобичајено, најављено је у једном скорашњем истраживању.

Најновија звезда компаније „Ебјус кријејшнс“, Хармони, представља врхунац ове технологије. Направљена је од силикона, ручно обојена и изгледа прилично стварно, а опремљена је вештачком интелигенцијом која јој омогућује да лако памти и брзо учи.

Очекује се да ће ускоро бити способна да успостави снажну емоционалну везу с власником, а то значи да ће запамтити какада му је рођендан, која храну воли, какве филмове најрадије гледа и музику слуша, шта га развесели и, наравно, како да му омогући незаборавано сексуални уживање.

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар