MEĐU IZMEĐU

DRUGOG TALASA NEĆE BITI

723 pregleda

Treba naglasiti da ultraljubičasto (UV) i iks (H) zračenje određuju energetski bilans virusa na Zemlji. Sa povećanjem njihove snage smanjuje se snaga virusa.

Posle tri godine male aktivnosti, na veliko iznenađenje 29. maja 2020. godine u 7,24 časa započela je velika aktivnost Sunca izražena u eksploziji klase M. Kod prethodnih ciklusa aktivnosti eksplozije su započinjale u prvoj godini sa klasom B, u drugoj godini klasom C, a tek u trećoj godini dostizalo je klasu M. Eksplozije klase M smatraju se snažnim eksplozijama o kojima se vodi posebna statistika. Kada se eksplozija klase M dogodi u geoefektivnoj poziciji, ona predstavlja veliki faktor rizika za zdravlje ljudi. Erupcije klase M sadrže naelektrisane čestice Sunčevog vetra koje stvaraju konvekcionu električnu struju, a ona u sadejstvom sa geomagnetskim poljem spoljnu elektromagnetnu silu.


Prva eksplozija M klase posle tri godine mirovanja

Elektromagnetna sila je prvi pokretač svih prirodnih pojava u meteorologiji i seizmologiji. Bez dejstva elektromagnetne sile koju stvaraju eruptovane čestice sunčevog vetra na Zemlji bi vladao mir. Jednostavno rečeno, ne bi bilo vetra, kiša, munja, zemljotresa i svih drugih prirodnih pojava. Treba naglasiti da ultraljubičasto (UV) i iks (H) zračenje određuju energetski bilans virusa na Zemlji. Sa povećanjem njihove snage smanjuje se snaga virusa. Sunce u narednih deset godina ne može da smanji UV zračenje na ovogodišnji minimalni nivo, što znači da ne treba plašiti narod sa drugim talasom Kovida-19 jer ga neće biti. Sa eksplozijama klase M proces uništavanja virusa je započeo i on je nezaustavljiv.

Inače, dnevna toplota ne ubija virus jer kada virus sa dnevne temperature uđe u telo čoveka on ulazi u sredinu sa temperaturom od 36 Celzijusovih stepeni i ne umire, već se razvija. Virus ubijaju ultraljubičasto i iks zračenje.

Milan T. Stevančević

O autoru

administrator

Ostavite komentar