TAKNUTO ĆAKNUTO

PIJE KRV KAO DA JE VAMPIR

1.099 pregleda

Lilit Vampir (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, te da izbegava sunčevu svetlos i pije krv.

Zbog neobičnog načina života skupila je više od 150.000 pratilaca na Instagramu. Iako ima sasvim običan posao, Lilit se posvetila tome da živi vampirskim” životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, te izbegava direktno sunce i sunčevu svetlost i tvrdi da najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima započela je još dok je bila devojčica, pa je počela da gleda filmove i čita knjige o vampirima.

„Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarala ova mistična bića. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe.. Najbolje se osećam u sumrak”, ispričala je ona, prenosi ladbible.com.Veruje da je vampir postala s 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila svoj stvarni” život i počela u skladu s njim i da se ponaša. Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i ona te da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.

„Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, poput bakra. Ali ukus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i otuda dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno”, navodi Lilit.Ova devojka veruje da zapravo ima 600 godina, a tvrdi i da oseća veliku povezanost s prošlošću.

(Izvor B92)

O autoru

administrator

1 komentar

  • Moja pokojna baba, Bog da joj dušu prosti, imala je, jednu od mnogih, uzrečicu,
    „Bog s’ludama nikada nije oskudjevao“.

Ostavite komentar