МЕЂУ ИЗМЕЂУ

БОСАНСКЕ ПИРАМИДЕ

Босанска пирамида Месеца (Фото Семир Османагић)

Босанска пирамида Месеца (Фото Семир Османагић)

ПРОФЕСОР ДР КОНСТАНТИН KОРОТKОВ (РУСИЈА), ПРЕДСЕДНИК МЕЂУНАРОДНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ ЗА МЕДИЦИНСКУ И ПРИМЕЊЕНУ БИОЕЛЕКТРОГРАФИЈУ: „ОТKРИЋЕ БОСАНСKИХ ПИРАМИДА ЈЕ У РАНГУ ОТKРИЋА ПИРАМИДА МАЈА”.

Нема сумње да су босанске пирамиде и тунели остаци непознате, високоразвијене цивилизације, а боравак у праисторијским подземним тунелима Равне има јак позитиван и мерљив учинак на емоционално и физиолошко стање свих посетилаца, неки су од закључака најпознатијег светског стручњака у области развоја научних инструмената за снимање енергија простора и живих бића, проф. др Kонстантина Kороткова из Русије.

Професор Kонстантин Kоротков је
физичар и инжењер компјутерских
наука на Катедри за компјутерске
науке и биофизику на Универзитету
за информацијске технологије, механику
и оптику у Санкт Петербургу.

Он је, у пратњи заменика директора Одељења за развој Института за атомску физику ЈСЦ „Атомстрој” из Москве нуклеарног физичара Олега Смирнова, од 5. до 10. марта боравио у Високом и мерио босанску пирамиду Сунца, босанску пирамиду Месеца, тумулус у Вратници, Праисторијски подземни лавиринт Равне и „Археолошко-туристички парк Равне 2”. Урађена су и мерења посетилаца тунела Равне пре и послије посете и анализа воде са више локација.
Закључено је да се ниво енергетске активности на просторима свих пирамида и тунела налази у дијапазону благотворног деловања, односно да има позитиван учинак на здравље.

Професор Kонстантин Kоротков је физичар и инжењер компјутерских наука на Катедри за компјутерске науке и биофизику на Универзитету за информацијске технологије, механику и оптику у Санкт Петербургу. Заменик је директора Истраживачког института за здравље у истом граду и председник Међународне асоцијације за медицинску и примењену биоелектрографију.

Објавио је више од 200 научних чланака у водећим интернационалним часописима за физику и биологију. Власник је 17 патената из биофизике. Предавао је у 43 земље и учествовао на више од 100 међународних конференција. Аутор је девет књига које су преведене на више језика.
Његову ЕПЦ/ГДВ технику прихватило је руско Министарство здравља и сертификована је у Европи, а користи је више од 1.000 лекара широм света. Истраживао је бројне мегалитне локације у свету и енергију пирамида у Мексику и Египту.
„Напоре др Семира Османагића требало би да подрже сви на научном, владином и хуманитарном нивоу. Ово откриће је у рангу открића фараонских гробница у Египту и пирамида Маја и Астека у Централној Америци”, истакао је Константин Kоротков.

Константин Коротков

Константин Коротков

На овај начин он се придружио плејади угледних светских научника који су признали постојање босанских пирамида. Први је то урадио египатски геолог др Алy Баракат 2006. године након 42 дана истраживања у Високом („Босанска пирамида Сунца је људском руком прављена пирамида”), затим троструки доктор археолошких наука и египтолог др Набил Свелим 2007. године после две године истраживања у Високом („Босанска пирамида Сунца је највећа пирамида на свету”), руски геофизичар академик Олег Kавроскин 2007. („Босанске пирамиде имају облик, геометрију и сеизмичке вредности као и египатске пирамиде”), амерички археолог проф. др Езра Зубров са Универзитета Бафало у Њујорку 2010. („Треба пронаћи ко је и када правио босанске пирамиде и каква је веза тунела с пирамидама”), руски градитељ пирамида Валериј Уваров 2012. („Босанске пирамиде имају енергију тридесет пута јачу него модерне руске пирамиде”), амерички астрофизичар др Пол Лавиолете 2014. („Откриће босанских пирамида једно је од највећих открића у археологији свих времена”), српски инжењер Горан Марјановић 2016. („Објекти у Босанској долини пирамида имају врло прецизан распоред како би појачавали енергије и стварали торзиона поља на Босанској пирамиди Сунца”) и други стручњаци који су учествовали на пет међународних научних конференција посвећених босанским пирамидама.

Др Семир Османагић

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар