MEĐU IZMEĐU

CEO SRPSKI KALENDAR

733 pregleda

U desetoj svesci Beogradske školer meteorologije prvi put je objavljena teorijska osnova nematerijalne sinodičke rotacije Sunca koja omogućava izradu dugoročnih prognoza vremena.

Posle mnogih finansijskih teškoća iz štampe je izašla jubilarna deseta sveskaBeogradske škole meteorologije na 516 strana. Ona je rezultat naših dugogodišnjih istraživanja i napora da se dođe do istine. Najznačajnije otkriće jeste matematički definisana sila prvog pokretača koja je bila nepoznata vekovima. To je sila koja pomera granice ljudskog saznanja i menja celokupnu teorijsku osnovu prirodnih nauka.

Prvi pokretač povezuje sile nematerijalnog sveta sa fizičkim silama materijalnog sveta. Sila prvog pokretača omogućava istraživačima Prirode da u matematičkom obliku sagledaju teorijsku osnovu svih prirodnih pojava u atmosferi i unutrašnjosti Zemlje. Tako se došlo do saznanja da jedna jedina spoljnja sila pokreće sve prirodne pojave.

Zapisi datirani po Srpskom kalendaru
pokazuju da je srpski narod u prošlosti
imao visoko razvijenu civilizaciju koja je
bila u stanju da otkrije da kalendarska
godina ima samo dva godišnja doba leto i
zimu i da zima počinje na Mitrovdan.

U desetoj svesci prvi put je objavljena teorijska osnova nematerijalne sinodičke rotacije Sunca koja omogućava izradu dugoročnih prognoza vremena. Metoda je zasnovana na nematerijalnoj rotaciji regionalnih magnetskih polja na Suncu u vremenskom periodu od 81dan. Tipičan primer godišnje prognoze vremena dat je u dokumentu 3, koji može da posluži svim istraživačima kao uzor za izradu dugoročnih prognoza vremena.

Sunce i Zemlja (NASA)

U drugom delu dat je prikaz Srpskog kalendara.Srpski kalendar nije samo kalendar, već je to skup istorijskih i naučnih dostignuća srpskog naroda. Proučavanjem Srpskog kalendara i zapisa srpskog naroda u starim rukopisnim knjigama, koji su me stalno usmeravali prema Suncu, došao sam do veličanstvenog saznanja o sili prvog pokretača.

U isto vreme zapisi datirani po Srpskom kalendaru pokazuju da je srpski narod u prošlosti imao visoko razvijenu civilizaciju koja je bila u stanju da otkrije da kalendarska godina ima samo dva godišnja doba leto i zimu i da zima počinje na Mitrovdan. Da bi se došlo do tog saznanja potreban je elektromagnetni pristup, odnosno visoko razvijena civilizacija. Zbog toga je u drugom delu desete sveske Beogradske škole meteorologije objavljeno celokupno istraživanje o Srpskom kalendaru koje je započeto sedamdesetih godina prošlog veka.

Mr Milan T. Stevančević

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar