MEĐU IZMEĐU

„GALAKSIJA” NA KIOSKU

1.281 pregleda

POŠTOVANI ČITAOCI, DUGUJEMO VAM VELIKO IZVINJENJE. Iako je pre desetak dana, nakon gotovo 18 godina, prvi broj obnovljene „Galaksije” odštampan, još nije stigao na kioske širom Srbije. Imamo obećanje da će se pojaviti odmah posle Božića. Za sada se može kupiti samo u Beogradu – knjižara „Studentski trg” (Studentski trg 6, telefon 011 218 5295) i knjižara CET-a (Skadarska 45, telefon 011 3243 043). Predviđeno je, inače, da se prodaje u gradovim s 50.000 i više stanovnika, i to na najprometnijim mestima (u blizini fakulteta, visokih škola, železničke i autobuske stanice i tako redom).

Još jednom bismo vas zamolili da se pretplatite (pogledajte OVDE oglas) i tako uštedite 125 dinara i dobijete na poklon knjigu „Mozak na čipu”, jer je to najpouzdaniji način da „Galaksija” najbrže stigne na adresu koju ste označili (stan ili posao). Novac možete uplatiti i elektronskim putem. Nadamo se da smo se u protekle dve godine valjano upoznali, a papirno izdanje je znatno bolje od elektronskog koje i dalje ostaje besplatno. Ukoliko budete razočarani sadržajem, bez dovumljenja otkažite pretplatu i novac će vam biti vraćen. TO VAM NIJEDAN PRODAVAC NOVINA I KNJIGA DO SADA NIJE PONUDIO!

 

O autoru

Stanko Stojiljković

5 komentara

  • kupovao as st,gakaksiju kako nabavit novu i po kojoj preplati.dušan s.sorajić 74 god,trebinje.

  • mozete li mi poslati zadnje dve „Galaksije“ a ja cu platiti brzoj posti troskove.Hvala unapred

    • Rajko, prolsedio sam izdavaču koji će javiti na dostavljenu elktronsku adresu. Stanko Stojiljković

    • Božića s početka 2019. godine. Da li je stara vest? Kako se uzme, ali ponuda ostaje na snazi. Zato ne oklevajte da se pretplatite. Stanko Stojiljković

Ostavite komentar