MEĐU IZMEĐU

I PAMETAN I KORISTAN

145 pregleda

Vrhunska snaga procesora, inovativne funkcije i klasičan dizajn učiniće da novi pametni satovi kompanije „Huavej, iz serije Watch 3, lako postanu vaš omiljeni pametni uređaj i neizostavan modni detalj.

Sa zadovoljstvom ćete ih nositi tokom celog dana, u čemu će vas podržati i sjajna baterija koja pri tipičnoj upotrebi traje do 14 dana za osnovni model ili do tri nedelje ukoliko je vaš izbor Watch 3Pro.Ako stalno proveravate svoje zdravstvene pokazatelje, koristite aplikacije i vežbate svakoga dana u, svoj pametni sat ćete puniti nešto ranije pošto će baterija trajati do tri, odnosno do pet dana u zavisnosti od odabranog modela.

Watch 3Pro jeposebno pogodan za sve poslovne ljude jer kombinuje sve aplikacije koje su im potrebne da usklade svakodnevne obaveze i zadovoljstva, kao što su fitnes, muzika i putovanja, a i svakodnevne alate. Svim informacijama pristupate prevlačenjem prstom po ekranu. Da bi navigacija bila lakša, sat ima rotirajuću krunicu. čijim okretanjem se jednostavno menja prikaz. Svojim obaveštenjima, pozivima i tekućim zadacima pristupate brzo i jednostavno, otvaranjem Huawei Asistant aplikacije. Pomoću Watch 3Pro, dakle, moguće je primati Bluetooth pozive, dobijati notifikacije, a posebno je praktičan zbog mogućnosti instalacije različitih aplikacija.

Naime, ova serija pametnih satova prva je koja ima unapred instaliranu AppGallery prodavnicu aplikacija, tako da se može dobiti mnoštvo korisnih podataka jer možete koristiti neki od 100 režima za vežbanje ili pratiti svoj puls, količinu kiseonika u krvi, utrošene kalorije, čak i nivo stresa. Veoma praktičnom će se pokazati i nova opcija merenja temperature kože koja vam može pomoći da pratite promene temperature i dodatno povedete računa o svom zdravlju. A kada zaspite Huawei Watch 3 i Huawei Watch 3 Proće pratiti vaš sna i dati vam sugestije kako da poboljšate njegov kvalitet i budite se odmorniji.Huawei Watch 3 Proserija je odnedavno dostupna i kod nas, a sve informacije o cenama, kao i detaljniju specifikaciju oba uređaja možete pronaći na stranici Huawei online prodavnice.

 

(Izvor N1)

O autoru

administrator

Ostavite komentar