МЕЂУ ИЗМЕЂУ

КРЕВЕТ ЗА СРЕЋАН БРАК

Илустрација (CC0 Pixabay)

Технолошка компанија „Симба тврди како је решила вишевековну битку брачних парова због покривача, изумевши покривач који партнери не могу да повуку један од другог јер се стално замотава.

 Кревет који је изумела компанија садржи „бесконачни покривач” са системом ваљака који осигурава да је покривач увек равномерно распоређен. Док се корисник ноћу „баца” и окреће, покривач се креће с њим тако што се окреће кроз низ ваљака и затеже пре него што друга страна буде откривена.

Компанија је почела да ради на овој идеји након што су открили да је крађа покривача један од главних разлога сукоба партнера у Великој Британији током спавања. Верује се да једна на четири особе има немирну ноћ због „отимања“ покривача, а једна од шест особа је завршила везу због тога, преноси „Кликс” писање „Гуд њуз нетворка”.

Овај кревет би могао да се свиди и љубитељима ентеријера и чишћења због функције даљинског управљања ротационом пеглом у подножју кревета, која истовремено паром чисти и пегла покривач. Кревет Duvet Diplomat је у фази тестирања и чека се реакције потрошача.

„Крађа покривача је предмет болних расправа међу паровима и узрок је свађа. Кад боље спавате, већа је вероватноћа да ћете донети боље одлуке, мање ризиковати и започети дан у позитивнијем и мирнијем расположењу, рекао је извршни директор „Симбе Стив Рид.

 Компанија је урадила истраживање у којем је учествовало 2.000 особа. Утврђено је да су крађа покривача, неуредан кревет и хркање међу главним стварима због којих се парови сукобљавају.

(Извор Спутњик)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар