MEĐU IZMEĐU

MISTERIOZNI DOGAĐAJI

343 pregleda

Roman Obećaj mi večnost, mlade spisateljice Marije Milojervić iz Beograda, a u izdanju „Portalibrisa stavlja u središte priče Anitu Mur, prelepu mladu devojku, ujedno i jednu od najpoznatijih modnih kreatora svog vremena. Ona ima najbolju drugaricu Lidiju, mamu i brata i psa Lea, koga obožava.

Ima i očuha, koji je veže za svirepu noć u kojoj je pre dvadeset godina izgubila detinjstvo. Anita je sa samo pet godina silovana od strane svog biološkog oca i sada, dvadeset godina kasnije, i dalje se suočava sa posledicama.Ona beži od ljudi, veza i ne ume da umanji strah koji zavlada njom svaki put kada bi joj se neki muškarac približio. Njen život promeniće iz korena mlad i uspešan pisac, Nemanja Oroz. On dolazi na Krf, u hotel odmah do gostionice Anitinih roditelja, radi odmora i u želji da zaboravi na skorašnji razvod.

Kada ih splet nesrećnih misterioznih događaja spoji i kada shvate da su i njihovi životi u opasnosti, postaju nezamenljivi jedno drugome. Anita prvi put dopušta jednom muškarcu da joj se približi, a Nemanja shvata da nisu sve žene okrutne i hladne kao njegova bivša supruga Ana.Ovo je uzbudljiva priča o poverenju, ljubavi i njenoj moći da i najveće strahove odnese u zaborav.

* * *

„Ljubav oplemenjuje sadašnjost, osnažuje nas za budućnost, a Marija Milojević nam je u svojoj knjizi objasnila koliko pravi susret dvoje ljudi ume da bude lek i za sve ono što nas je bolelo u prošlosti… jer najviše što nekome možemo da obećamo jeste večnost!”

Iva Štrljić, glumica i spisateljica

O autoru

administrator

1 komentar

Ostavite komentar