МЕЂУ ИЗМЕЂУ

МИСТЕРИОЗНИ ДОГАЂАЈИ

Илустрација

Роман Обећај ми вечност, младе списатељице Марије Милојервић из Београда, а у издању „Порталибриса ставља у средиште приче Аниту Мур, прелепу младу девојку, уједно и једну од најпознатијих модних креатора свог времена. Она има најбољу другарицу Лидију, маму и брата и пса Леа, кога обожава.

Има и очуха, који је веже за свирепу ноћ у којој је пре двадесет година изгубила детињство. Анита је са само пет година силована од стране свог биолошког оца и сада, двадесет година касније, и даље се суочава са последицама. Она бежи од људи, веза и не уме да умањи страх који завлада њом сваки пут када би јој се неки мушкарац приближио. Њен живот промениће из корена млад и успешан писац, Немања Ороз. Он долази на Kрф, у хотел одмах до гостионице Анитиних родитеља, ради одмора и у жељи да заборави на скорашњи развод.

Kада их сплет несрећних мистериозних догађаја споји и када схвате да су и њихови животи у опасности, постају незаменљиви једно другоме. Анита први пут допушта једном мушкарцу да јој се приближи, а Немања схвата да нису све жене окрутне и хладне као његова бивша супруга Ана. Ово је узбудљива прича о поверењу, љубави и њеној моћи да и највеће страхове однесе у заборав.

* * *

„Љубав оплемењује садашњост, оснажује нас за будућност, а Марија Милојевић нам је у својој књизи објаснила колико прави сусрет двоје људи уме да буде лек и за све оно што нас је болело у прошлости… јер највише што некоме можемо да обећамо јесте вечност!”

Ива Штрљић, глумица и списатељица

О аутору

Stanko

1 коментар

Оставите коментар