MEĐU IZMEĐU

NA BEST-u POKAŽI DA SI BEST

275 pregleda
Ilustracija

Projekat AIBG Belgrade je intenzivno programersko takmičenje timskog karaktera namenjeno studentima širom Srbije. Timovi će imati 20 časova za programiranje inteligentnog igrača, kojim će se kasnije međusobno boriti sa suparničkim timovima za vredne nagrade.

Lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd četvrti put organizuje AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), intenzivno studentsko programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije, koje će se održati 3. i 4. decembra u Beogradu, gde će timovi imati na raspolaganju 20 časova za izradu inteligentnog igrača (bot-a), koji će se boriti s botovima suparničkih timova u zadatoj video-igri i tako odrediti pobednika takmičenja, koga očekuje nagrada u iznosu od 100.000 dinara.

Takmičenje je namenjeno studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta iz cele Srbije, s ciljem da im se pruži prilika da pokažu svoje znanje i prošire iskustvo u oblastima veštačke inteligencije i programiranja.Udruženje studenata tehnike Evrope je međunarodna, neprofitna, apolitična studentska organizacija koja broji 93 lokalne grupe u 34 zemlje. Od svog osnivanja 2003. godine, lokalna grupa BEST Beograd omogućuje povezivanje, razmenu i saradnju sa studentima iz cele Evrope.

Prijave se primaju od 27. oktobra do 14. novembra na sajtu aibg.best.rs. Okupi tim i prijavi se!U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, takmičenje će biti održano online.

O autoru

administrator

Ostavite komentar