МЕЂУ ИЗМЕЂУ

НА BEST-у ПОКАЖИ ДА СИ BEST

Илустрација

Илустрација

Пројекат AIBG Belgrade је интензивно програмерско такмичење тимског карактера намењено студентима широм Србије. Тимови ће имати 20 часова за програмирање интелигентног играча, којим ће се касније међусобно борити са супарничким тимовима за вредне награде.

Локална група Удружења студената технике Европе – BEST Београд четврти пут организује AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), интензивно студентско програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције, које ће се одржати 3. и 4. децембра у Београду, где ће тимови имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (bot-а), који ће се борити с ботовима супарничких тимова у задатој видео-игри и тако одредити победника такмичења, когa очекује награда у износу од 100.000 динара.

Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета из целе Србије, с циљем да им се пружи прилика да покажу своје знање и прошире искуство у областима вештачке интелигенције и програмирања. Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација која броји 93 локалне групе у 34 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група BEST Београд омогућује повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе.

Пријаве се примају од 27. октобра до 14. новембра на сајту aibg.best.rs. Окупи тим и пријави се! У случају погоршања епидемиолошке ситуације, такмичење ће бити одржано online.

О аутору

Stanko

Оставите коментар