ATINSKI TRG

PIJAĆA VODA SA SUNCA

333 pregleda
Kap

Znači da pijaća voda dolazi sa Sunca u atomskom obliku, a ono je nepresušni izvor u narednih nekoliko milijardi godina.


Mr Milan T. Stevančević

Poslednjih dana zagovornici izmišljenog globalnog zagrevanja i izmišljenih brzih klimatskih promena izmislili novu pakost. Zbog izmišljenog globalnog zagrevanja i izmišljenih brzih klimatskih promena na Zemlji treba očekivati nedostatak pijaće vode oko koje će se voditi ratovi.

U važećoj meteorologiji, koja je napisana pre 25.00 godina, kaže se da vodene površine isparavaju, da vodena para ide uvis i kada se ohladi vraća se na Zemlju u obliku kiše. Kakva zabluda. Ovo zvanično tumačenje nastanka kiše, koje naša deca, pobednici mnogih matematičkih takmičenja uče, predstavlja najveću intelektualnu uvredu koja je zaustavila razvoj naučne meteorologije. To je uvreda za sve misleće ljude a posebno za naše mlade matematičare nosioce budućeg naučnog razvoja društva u celini.

U nauci voda nastaje elektronskom valencijom sjedinjavanjem atoma kiseonika i vodonika kako u laboratoriji tako i u prirodi. U prirodi kiša nastaje zajedničkim dejstvom elektromagnetne i gravitacione sile iz dva koraka.

U prvom koraku oblačna kap nastaje na atomskom nivou hemijskom reakcijom sjedinjavanjem atoma gasova vodonika i kiseonika u procesu elektronske valencije koji su eruptovani sa Sunca.

U drugom koraku kišna kap nastaje u procesu jonizacije na molekularnom nivou vezivanjem jonizovanjem atoma sunčevog vetra i polarizovanih molekula oblačnih kapi.

Sve ovo ukazuje da isparavanje vodenih površina nema nikakve veze sa nastankom kiša i nestankom pijaće vode. Povremeni sušni periodi na Zemlji su uobičajene prirodne vremenske pojave koje nastaju promenom koridora rezultujućih magnetskih linija pod dejstvom magnetnog polja Sunca.

Znači da pijaća voda dolazi sa Sunca u atomskom obliku, a ono je nepresušni izvor u narednih nekoliko milijardi godina.

Srbija je bogata vodom, ali koristi samo 48% ukupnog hidropotencijala. Ako se zna da hidropotencijal daje najčistiju električnu energiju, onda iz Srbije ne otiče voda već najčistija energija ovog Univerzuma. Zato gde god nađeš zgodno mestu tu elektranu izgradi.

O autoru

administrator

Ostavite komentar