TAKNUTO ĆAKNUTO

PROGRAMIRANJE LJUDI

753 pregleda
Delovanje na mozak (Vikipedija)

Bivša direktorka i članica uprave „Dilona”, investicione kompanije na Volstritu, i nekadašnja pomoćnica poverenika pri Ministarstvu urbanog razvoja u SAD tokom administracije Džordža Buša mlađeg, Ketrin Ostin Fits izašla je u javnost sa šokantnim informacijama razgovora koji je načula još davne 1984. godine.

Radeći na Volstritu, 1984. godine ona je čula tajni razgovor direktora koji je, kako kaže, na smrt preplašio. Čula je kako razgovaraju o tome da će programirati ljude subliminalnom tehnologijom koju će rasporediti kroz televizijske talase.

Ona je dala ekskluzivan intervju jednom američkom internet portalu gde je spomenula kako je, nakon što je čula razgovor koji nikako nije smela da čuje, otišla kući i prvo što je napravila izbacila je TV iz kuće! Nikada ga više nije unela, jer kako govori, to je glavni alat preko kog programiraju ljude da čine ono što oni žele i da toga nikad ne budu svesni.

Ostin je upozorila kako danas nije samo televizija ta koja se koristi subliminalnim tehnikama za „programiranje” javnosti. Upozorava da je tehnika jako uznapredovala i da korisnici moraju biti svesni da se na njih utiče i preko mobilnih, radija i preko interneta. Dala je primer kako finansijske kompanije već dugo koriste subliminalne tehnike koje pomažu da uvere ljude da dižu kredite, pozajmljuju, trgovački lanci da troše i kupuju ono što im ne treba itd. Ona je naglasila kako uverenja ne moraju da budu biti tako naivna i benigna, već kad dođe vreme moći će vas uveriti i u puno opasnije stvari!

Reč je o manipulaciji ljudskom svesti, što je strašno jer to znači da elita, ako ne prepoznamo manipulaciju, kroji čoveka po svojoj volji, upravlja njegovim mislima i postupcima, a što znači da čovek postaje samo lutka na koncu elite.

(Izvor Kurir)

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar