MEĐU IZMEĐU

PRVI SA 108 MEGAPIKSELA

404 pregleda
Ilustracija

Može se pohvaliti naprednim sistemom trostruke kamere, koji se sastoji od moćne glavne kamere, super-širokog sočiva i makro sočiva.

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, predstavio je kod nas najnoviji proizvod iz numeričke serije – realme 9, koji dolazi u tri boje – sunčano zlatna, meteor crna i zvezdano bela, ali i sa dve varijante memorije. On se može pohvaliti naprednim sistemom trostruke kamere od 108 MP, koji se sastoji od moćne glavne kamere od 108 MP, koju pokreće Samsung ISOCELLL HM6 senzor slike, super-širokog sočiva i makro sočiva.

Pomenuti uređaj je uveo revoluciju u Nanopixel Plus tehnologiju, kombinujući 9 piksela u jedan da bi poboljšao osetljivost pri slabom svetlu i mogućnost kontrole šuma, čime ostvaruje odlične performanse prilikom noćnih snimaka. Takođe, korisnike očekuje i do 9 puta preciznije automatsko fokusiranje i 3x optički zum što će omogućiti lako snimanje, jasne i sjajne fotografije. Uz sve ove performanse, režim ulične fotografije 2.0 unapređen je sa Peak&Zoom dodatkom, kao i filterom Pop 90-ih.

Tekstura realme 9 inspirisana je svetlošću iz pustinje. Kako sunčeva svetlost dopire do poleđine telefona, boja se menja, te se u vašoj ruci svetlo i senka menjaju poput talasa. Kroz 6 slojeva vrhunske obrade, realme je pre svega kombinovao Plasma Atom premaz i UV-nano proces otiskivanja kako bi se dobila valovita 3D tekstura, odnosno dinamički talasasti svetlosni efekti. Sa svojom težinom od 178 grama i aerodinamičnim profilom od 7,99 milimetara, on pruža izuzetno prijatno iskustvo prilikom korišćenja.

Ovaj mobilni dolazi sa osmojezgarnim Qualcomm Snapdragon 680 čipsetom, koji kombinuje visoko sposobne Cortex-A73 i Cortex-A53, i radi na brzini do 2,4 GHz. Snapdragon 680 koristi napredni 6nm proizvodni proces koji garantuje do 20% bolju energetsku efikasnost u poređenju sa 11 nanometara procesnom tehnologijom, ali donosi i moćni Adreno 610 GPU. Pored toga, sadrži Super AMOLED ekran a brzinom osvežavanja od 90 Hz, te brzinom odziva dodira od 360 Hz što omogućava glatko iskustvo igranja. Sa ekranom od 6,4 inča odnosom displeja i tela telefona od 90,8% i Corning Gorilla Glass 5 pruža vrhunsko vizuelno iskustvo svojim korisnicima. Pored moćnog punjenja od 33 W, moguće je i brže punjenje uz tehnologiju punjenja visokog napona i niske struje, koja može napuniti masivnu bateriju od 5.000 mAx do 100% za samo 75 minuta i 50% za samo 31 minut.

(PC press)

O autoru

administrator

Ostavite komentar