ALHEMIJA DUHA

RED NA DALEKIM GRANICAMA

559 pregleda
CC0

(u vasioni, duhu, dimenzijama, virtuelnim stvarnostima…).


Stevan Bošnjak

Svrha reda

Apsolutno služenje čovečanstvu i planeti Zemlji. Zemlja kao Gaja, jedinstvena i neponovljiva u svoj vasioni. Red je čuvar Gaje.Red ne prihvata granice na planeti i u vasioni.

JEDNA PLANETA/ZEMLJA

JEDAN NAROD/ČOVEČANSTVO, LJUDSKI ROD.

JEDNA DRŽAVA/PLANETA ZEMLJA

GRANICE/0.

Misija reda

Širenje čovečanstva kroz vasionu, multiverzum, sve domene i dimenzije. Krajnja misija je preobraziti (metamorfoza) svu vasionu u mega Gaju-mega Zemlju.

Eshatologija reda

Vaspostavljanje sleda Haderaha, od prvog planetarnog do sedmog sve vasione, onako kako sam to objasnio u „Opus totumu.

Plan reda

Zasemenjivanje ljudskog roda po svim dostupnim svetovima, njihovo teraformiranje i pantropizacija gde teraforma nije moguća.

Saradnja

Red sarađuje sa svima koji poštuju svrhu, misiju, eshatologiju i plan reda, ljudima, drugim inteligencijama i razumnim entitetima.

Organizacija reda

Na čelu reda su: komandant reda koji se bira doživotno, i to mesto nije nasledno ikomesar reda koji se bira doživotno, i to mesto nije nasledno.Članovi reda su jednako vlasni po svakom zamislivom pitanju.

Iz članova reda biraju se komandant reda i komesar reda, osim prvog komandanta koji je osnivač i otac reda i prvog komesara koji je osnivač i prvi brat reda.

Osnovi dokumenti reda

Opus totum, Red na dalekim granicama, Šesti oblutak…

Članovi reda i način određivanja DALEKIH GRANICA

Svaki član reda zamišlja vlastite, individualne daleke granice.Zatim unosi svoj lični opus u AGREGAT DALEKIH GRANICA REDA jednostavnom adicijom-dodavanjem.AGREGAT DGR je DUHOVNI SABOR REDA i van njega nema ničeg uzvišenijeg i većeg.

Ostali pojmovi

Red radi na ostvarenju UTOČIŠTA, za red u celini i svakog člana reda ponaosob. Svaki član reda stvara vlastiti koncept utočišta koji unosi adicijom u AGREGAT UTOČIŠTA REDA.

O autoru

administrator

Ostavite komentar