MEĐU IZMEĐU

REPROGRAMIRANJE RAKA

292 pregleda
Ilustracija

Srpski istraživači, predvođeni prof. dr Đurom Korugom, godinama proučavaju i ispituju kako fuleren (molekul ugljenika C60) deluje na ćelije raka. Drugim rečima, prate i mere sadejstvo hiperpolariozovane svestlosti i hiperharmonizovanog molekula (fuleren) na obolele (zaražene) ćelije.

Iz pomenutih istraživanja pod okriljem „Cepter internešenela, proistekla je jedinstvena u svetu supstanca 3HFWC koja se uveliko proizvodi u pomenutoj kompaniji, a prošle godine je, pored ostalih proizvoda, bila ekskluzivno prikazana na Svetskoj izložbi naučnih dostignuća u Dubajiu (Ujedinjeni arapski emirati). Naučni rad pod imenom Combined Action of Hyper-Harmonized HydroxylatedFullerene Water Complex and Hyperpolarized LightLeads to Melanoma Cell Reprogramming In Vitro, koji su potpisali Milica Markelić (Biološki fakultet), Dijana Drača, Tamara Krajnović, Sanja Mijatović, Danijela Maksimović-Ivanić

(Institut ta biološka istraživanja „Siniša Stanković), Zorana Jović, Đuro Koruga (TFT NanoCenter) i Milica Vuksanović (Zepto Hyper Tech), objavljen je u prestižnom međunarodnom časopisu Nanomaterials.

Podsećamo da naučni magazin „Nova Galaksija već četiri godine opisuje, u elektronskom i štampanom izdanju, ova ispitivanja i istraživanja lekovitih svojstava fulerena i hiperpolarizovane svetlosti (bioptron) i na druge vrste tkiva i organa u kompaniji „Cenpter internešenel, u koja su, inače, uključeni naučnici iz brojnih evropskih zemalja.

O autoru

administrator

Ostavite komentar