TAKNUTO ĆAKNUTO

ROBOT ZA SEKS SOLANA

736 pregleda
1. Još nije spremna (Vikipedija)

Seks-roboti su postali trend u svetu zabave, a popularni primerci tih „igračaka” imaju artificijelnu „ge tačku” i razne načine interakcije. Nedavno su predstavljeni i striptiz-barovi za robote, a Međunarodni sajam potrošačke elektronike 2018. pokazao je da se razvija sve više neobičnih „igračaka”.

Kreator Met Makalen prikazao je seksi-bota nazvanog „Solana” i demonstrirao je njenu sposobnost da menja svoja lica. „Lice je, u stvari, modularno i na isti način kao u palikaciji možete menjari lična podešavanja i kreirati posebne profile ili avatare i uklanjati i kačiti različita lica na robotu veoma lako”, rekao je on.

Menja izgled (Vikipedija)

Proces može izgledati izazovno jer „skidanjem kože” sa lica otkriva se mehanički skelet iza glave robota. Makalen je prikazao samo glavu robota, rekavši da se ona može smestiti na postojeće „realne lutke” uz pomoć adaptera. On je dodao da njegova firma radi na razvijanju tela koje bi bi bilo sposobno da reaguje na dodir.

„Prilično sam nestrpljvi, pošto sada radimo na pokretima. Radimo na vratu, izradili smo torzo koji se pokreće i vrti. Radimo i na rukama”, rekao je Makalen. Štaviše, on planira da napravi i mušku verziju, koja će imati „sposobnost da joj se ugrade seksualni delovi”.

„Sve više razmšljam o nečemu što bi funkcionisalo tako da muške anatomske funkcije napravim da budu zaisra kul – što bi bilo stimulativno i izazovno”, rekao je Makalen,

(Izvor Sputnjik) 

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar