MEĐU IZMEĐU

SEKSUALNI DIZAJNERI

259 pregleda
Profimedia

Nikada ne biste pogodili ko doživi najviše orgazama u jednoj sedmici. Novo istraživanje sprovedeno u Ujedinjenom Kraljevstvu pokazalo je da jedni ljubavnici imaju veću verovatnoću da će doživeti vrhunac u sekst nego drugi, a da ga svaki dvadeseti nikada ne doživi, prenosi Sustain Health.Studija koju su sproveli stručnjaci za krevete i dušeke, Bed SOS, otkrila je da gotovo jedna od deset žena nikada ne doživi orgazam, uprkos tome što imaju seks u proseku 3,2 puta sedmično.

Međutim, 98 odsto muškaraca da iskusi barem jednom i ima prosečnu stopu od 3,7 puta, što znači više od jednom u svakom „bliskom susretu. Istraživanjem su identifikovane profesije koje najčešće imaju seks, a koje najređe.Dok oni koji rade u zdravstvu najviše upražnjavaju seks (3,6 puta sedmično), medijski i marketinški stručnjaci najmanje vode ljubav (2,7 puta). Zanimljivo je da se najviše seksualnm činu prepuštaju umetnici i dizajneri (4,1).

Profesije u kojima svake sedmice ima najviše seksa su:

Zdravstvo (3,7 puta);

Finansije (3,6 puta);

Ljudski resursi/Zapošljavanje (3,5 puta);

IT (3,4 puta);

Maloprodaja (3,3 puta).

Uprkos tome što nemaju toliko seksa kao ostale profesije, umetnici i dizajneri u proseku dožive 4,4 orgazma nedeljno, što je gotovo 1,5 puta više od svake druge profesije.Pet profesija s najviše orgazama nedeljno su:

Umetnici/dizajneri (4,4 puta);

Vodoinstalateri/električari (3,1 puta);

Računovođe (3,6 puta);

Maloprodajni radnici (3,4 puta);

Zaposleni u IT-iju (3,3 puta).

Studije su pokazale da je 80 odsto žena odglumilo orgazam, što znači da mnoge ne dobijaju neverovatne zdravstvene dobrobiti koje iz seksa proizlaze. Orgazmi mogu da ublaže stres i oslobode napetosti, a pomažu u spavanju, što može da bude izuzetno korisno za one koji imaju nesanicu. Ostale dobrobiti uključuju ublažavanje bola, zahvaljujući otpuštanju endorfina, stimulaciji mozga i mlađem izgledu.

(Kurir)

O autoru

administrator

Ostavite komentar