MEĐU IZMEĐU

SKRIVENA „POLARNA VRATA”

372 pregleda
I na severu i na jugu (Vikipedija)

Kada sam 2004. godine objavio da Zemlja ima polarna „magnetna vrata” mnogi nisu verovali u rezultate mojih  istraživanja. Međutim, „magnetna vrata” su u 2017. godini postala osnova svih istraživanja u svetu, a podignuti su polarni sateliti koji prate vreme, lokaciju, električni potencijal i snagu prodora eruptovanih čestica na severnoj i južnoj hemisferi.

Postavlja se pitanje da li su naši daleki preci znali za elektromagnetne prodore eruptovanih čestica kada su s matematičkom preciznošću odredili dan preseka slobodnih energija u toku jedne kalendarske godine.

Koristeći rezultate merenja snage prodora kroz polarna „magnetna vrata” na južnoj i severnoj hemisferi, došao sam do saznanja o preciznosti  Srpskog kalendara. Tako sam 2002. godine prvi put saznao zašto su Srbi u starim rukopisnim knjigama označili da je Mitrovdan početak zime.

Postavlja se pitanje da li su naši daleki preci znali za elektromagnetne prodore eruptovanih čestica kada su s matematičkom preciznošću odredili dan preseka slobodnih energija u toku jedne kalendarske godine.

Kako su saznali kada počinje nova kalendarska godina? Koje su elektromagnetne istrumente imali, bez kojih nije moguće odrediti dan preseka energija. Da li su poznavali elektromagnetnu silu koja nastaje zajedničkim dejstvom električne struje sa Sunca i magnetskog polja Zemlje? Kako su znali da se „magnetna vrata” otvaraju i zatvaraju kada to saznanje dobijamo samo metrenjem interplanetarnog magnetnog polja, i to pomoću satelita koji se nalaze na rastojanju od  1,5 miliona kilometara u pravcu Sunca?

Sve ukazuje da su Srbi u dalekoj pošlosti, pre 7.526 godina, imali naprednu civilizaciju koja je omogućila da se napiše Srpski kalendar. (Srpska Nova godina počinje 4. biljara (aprila) 2018. godine).

Severna i južna aurora (NASA)

Heliocentrična elektromagnetna pretpostavka (hipoteza), koju godinama zastupam, jeste spora ali dostižna. Kroz severna „polarna vrata”, naime, 19. februara ujutru došlo je do jačeg prodora energije s tendencijom daljeg povećanja snage. Brzina čestica je 605 kilometara u sekundi, a temperatura iznosi 300 hiljada Celzijusovih stepeni.

Prodor energije izazvaće veći pad temperature na našim prostorima u toku jedne sedmice.

Mr Milan T. Stevančević

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar