MEĐU IZMEĐU

SUNČEVA ČESTITKA

820 pregleda
Eksplozija 3. aprila (NASA)

Velika eksplozija na Suncu 3. aprila u 14 sati 28 minuta i 42 sekunde na prvi dan Srpske nove 7526. godine bila je najveća do sada u 2017.

Sunce je prirodni elektromagnetni generator koji zrači materiju i energiju na svim frekvencijama, a svaka od njih nosi neku poruku.

Toplota koja se stvara ne dopire do Zemlje. Naša planeta se kreće u izuzetno hladnoj sredini. Do nje doseže samo zvezdino elektromagnetno polje koje ne nosi toplotu, već električnu struju.

To je veliko iznenađenje, jer
se Sunce nalazi u drugom delu
22. vlastitog ciklusa kada se
njegova aktivnost smanjuje.

Na Zemlji toplota nastaje konverzijom rada električnog polja Sunca, što ukazuje da je ona funkcija jačine kondukcione električne struje s naše matične zvezde.

Osim nematerijalne energije koja se konvertuje u toplotu, Sunce zrači i materiju. Prenos eruptovanih čestica vrši se pod dejstvom fizičke sile sunčevog vetra. I materija i energija stižu do nas bežično, po Teslinom principu.

Dakle, jedna od velikih erupcija materije dogodila se, kao što smo naveli, 3. aprila. To je veliko iznenađenje jer se Sunce nalazi u drugom delu 22. vlastitog ciklusa kada se njegova aktivnost smanjuje. Sunce je mirovalo 27 dana, što je uobičajena prirodna pojava za ovaj period 22. ciklusa.

Rečena erupcija materija izazvaće zahlađenje ove sedmice, a najhladniji dan biće petak. Posle petka eruptovana enegija slabi i temperatura će početi da raste.

Mr Milan Stevančević

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar