MEĐU IZMEĐU

SUSRET ZA ONE KOJI MISLE

308 pregleda

THINK Summit, koji se prvi put održava u Srbiji, biće svojevrsni presek ljudskosti i tehnologije, a pre svega ljudi i proizvoda, inteligencije i emocija, umetnosti i nauke, dizajna i poslovanja. Ovogodišnja konferencija pod geslom „THINK je za one koji misle” (THINK is for thinkers) obraća se svima koji streme progresu ne samo radi sticanja profita, već i zbog svakodnevne dobrobiti šire društvene zajednice, sa naglaskom na bezbednost na internetu i zaštitu podataka.

Govornici su vrhunski IT stručnjaci i istaknute ličnosti iz javnog života koji svoj uspeh delom duguju primeni informatičkih tehnologija. Među njima su generalni direktor IBM-a za jugoistočnu Evropu, Johanes Maurer, poznati fudbalski arbitar iz Srbije, Milorad Mažić, poznati TED govornik i direktor za inovacije u IBM-u Norveška, Tomas Fransis Anglero, vodeći stručnjak IBM-ovog centra za cloud platforme u Nemačkoj, Namik Hrle, i predstavnici vodećih banaka, startapova i velikih kompanija iz regiona, čije se poslovanje već godinama unazad ne može zamisliti bez korišćenja informatičkih tehnologija.

Posebna sesija za medije (Cloud Press briefing) biće organizovana od 14,30 do 15,30 u Cloud Lab-u (sala Baltik), na kojoj će se prisutnima obratiti: Johanes Maurer, Zoran Hrustić, potpredsednik za Cloud, IBM CEE, Jelena Skalec, IBM Hrvatska, i Laslo Boa, IBM Mađarska.

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar