МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ТЕСЛИНО УЉЕ ЛЕК ЗА КОЖУ

Илустрација (Твитер)

Американци годинама крили чудесно откриће Николе Тесле, а сада су Кубанци направили лекарију по његовом рецепту!

Један од најпознатијих српских и светских проналазача и научника Никола Тесла, аутор више од седам стотина патената у области физике, електротехнике и радиотехнике, патентирао је између осталог и лек за лечење кожних обољења, а ово његово откриће данас производе Kубанци. Ради се о озонираном сунцокретовом уљу, које елиминише ране на кожи изазване гљивичним обољењима, чак и дијабетесним стопалом.

Никола Тесла, који је, наиме, упорно препоручивао озон за лечење, први је осмислио апарат за озонирање, односно за продукцију овог гаса, и тај генератор, између осталог и заштитио. „Такав озон је убацио у воду, али је на исти начин направио и озонирано сунцокретово уље. Оба производа делио је пријатељима, а поготово уље како би се изборили са кожним обољењима, стомачним паразитским обољењима, повредама, ранама”, каже Зоран Вујовић, чија је фирма заступник кубанског института CIMAB за земље бивше Југославије.

Откриће Николе Тесле, које он није патентирао, искористили су стручњаци из Хаване. Направили су два препарата, оба су на бази озонизованог уља из семенки сунцокрета, с тим да се један користи за лечење болести коже, а други за паразитска обољења црева. „Озонизована вода, коју је Тесла правио, користила се да убије микробе и бактерије. Уље које праве Kубанци, на основу његовог открића, има две примене. Једно је уље топико које се наноси на кожу и решава све проблеме на њој изазване гљивицама. Затвара ране које оне изазивају, па чак и оне које настају услед дијабетесног стопала”, објашњава Вујовић.

Друго уље, које је такође са озоном, може да се пије. „Њега, углавном, користе особе које имају паразитска обољења, јер убија све паразите у организму”, каже он и додаје „да постоје велике шансе да ови производи код нас стигну већ следеће године.” С обзиром на то да Kубанци немају сунцокретово јестиво уље, они га увозе из Шпаније.

(Извор Вебтрибун)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар