МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ВЕЗА ЗА ПАМЕТНЕ САТОВЕ

Илустрација

Kомпанија Samsung Electronics представила је најновији One UI Watch кориснички интерфејс на Светском конгресу мобилне телефоније (MWC) 2021. Нови интерфејс дизајниран је да омогући бољу повезаност Galaxy Watch паметног сата и Андроид паметних телефона, а биће доступан на новој, заједничкој платформи коју је компанија креирала у партнерству с Гуглом”. One UI Watch има унапређене перформансе, као и приступ већем броју апликација. Наредни Galaxy Watch први ће користити нову заједничку платформу и интерфејс, а биће представљен на Unpacked догађају касније овог лета.

„Да бисмо остварили пун потенцијал паметних сатова, одлучили смо да искористимо наше богатство мобилних иновација и партнерства с водећим компанијама у индустрији с којима смо заједно расли. Тиме ћемо корисницима пружити боље искуство употребе паметних сатова и практичност Galaxy екосистема“, изјавио је Патрик Kомит, извршни потпредседник и директор Сектора за корисничко искуство у мобилним комуникацијама.

Kао део новог Galaxy Watch искуства, након што корисник инсталира апликације на паметном телефону које су компатибилне с паметним сатом, Galaxy Watch ће их аутоматски преузети. Ако је корисник на свом паметном телефону прилагодио приказ тренутног времена, и паметни сат ће се синхронизовати. Такође, ако корисник одлучи да блокира позиве и поруке с паметног сата, они ће бити заустављени и на паметном телефону. Нова заједничка платформа отвара пут новим карактеристикама и интеграцијама са осталим популарним апликацијама које су доступне за преузимање с Google Play-a директно на Galaxy Watch.

(Извор Kликс)

О аутору

Stanko

Оставите коментар