MEĐU IZMEĐU

VEZA ZA PAMETNE SATOVE

Ilustracija

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnoviji One UI Watch korisnički interfejs na Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) 2021. Novi interfejs dizajniran je da omogući bolju povezanost Galaxy Watch pametnog sata i Android pametnih telefona, a biće dostupan na novoj, zajedničkoj platformi koju je kompanija kreirala u partnerstvu s Guglom”. One UI Watch ima unapređene performanse, kao i pristup većem broju aplikacija. Naredni Galaxy Watch prvi će koristiti novu zajedničku platformu i interfejs, a biće predstavljen na Unpacked događaju kasnije ovog leta.

„Da bismo ostvarili pun potencijal pametnih satova, odlučili smo da iskoristimo naše bogatstvo mobilnih inovacija i partnerstva s vodećim kompanijama u industriji s kojima smo zajedno rasli. Time ćemo korisnicima pružiti bolje iskustvo upotrebe pametnih satova i praktičnost Galaxy ekosistema“, izjavio je Patrik Komit, izvršni potpredsednik i direktor Sektora za korisničko iskustvo u mobilnim komunikacijama.

Kao deo novog Galaxy Watch iskustva, nakon što korisnik instalira aplikacije na pametnom telefonu koje su kompatibilne s pametnim satom, Galaxy Watch će ih automatski preuzeti. Ako je korisnik na svom pametnom telefonu prilagodio prikaz trenutnog vremena, i pametni sat će se sinhronizovati. Takođe, ako korisnik odluči da blokira pozive i poruke s pametnog sata, oni će biti zaustavljeni i na pametnom telefonu. Nova zajednička platforma otvara put novim karakteristikama i integracijama sa ostalim popularnim aplikacijama koje su dostupne za preuzimanje s Google Play-a direktno na Galaxy Watch.

(Izvor Kliks)

O autoru

Stanko

Ostavite komentar