MEĐU IZMEĐU

ZAŠTO UPISATI MAŠINAC

611 pregleda

ZATO ŠTO MI ŠKOLUJEMO INŽENJERE BUDUĆNOSTI!

Ako vas interesuju robotika, veštačka inteligencija, mehatronika, IT tehnologije, bioinženjering, biotehnički sistemi, sistemi naoružanja, električna vozila, bespilotne letelice, energetska efikasnost … onda ste na pravom mestu.

MAŠINSKI FAKULTET U BEOGRADU VAM OMOGUĆAVA DA SVOJE ŽELJE OSTVARITE!

Izbor studija je jedna od najvećih prekretnica u životu svake mlade osobe. Šta i gde studirati je ozbiljna odluka s kojiom se suočava svaka nova generacija srednjoškolaca u Srbiji. Od te odluke zavisi njihova buduća profesionalna karijera, ali i uspeh na privatnom planu. Zato je za svaku mladu osobu važno da studira ono što voli, ali i što se u budućnost na tržištu rada najviše tražiti.Prema predviđanjima vodećih svetskih stručnjaka inženjerstvo je profesija budućnosti. Procenjuje se da će u svetu za 10 godina biti 90% inženjera i 10% ostalih struka.Zato, ako ste kreativni, inovativni, preduzimljivi, želite da gradite bolju budućnost i učestvujete u stvaranju Srbije visokog standarda u kojoj bi svi rado živeli, onda je Mašinski fakultet u Beogradu pravi izbor.

22 OBRAZOVNA MODULA

Neki od tih modula su jedinstveni u regionu: vazduhoplovstvo, brodogradnja, biomedicinsko inženjerstvo, dizajn u mašinstvu. Na osnovnim studijama uveden je novi smer – informacione tehnologije u mašinstvu, a novi master program koji se realizuje u saradnji sa Matematičkim fakultetom u Beogradu nosi naziv – INDUSTRIJA 4.0

STUDIJE: Trogodišnje osnovne i dvogodišnje master studije

Dokaz priznanja diplome Mašinskog fakulteta u svetu su i Nemačka akreditacija, Evropska akreditacija za studije tehnike i najprestižnija svetska akreditacija u brodogradnji, koju izdaje čuveno Britansko kraljevsko društvo, najstarija akademija nauka na svetu.

 

ZATO ŠTO JE MAŠINSKI FAKULTET USMEREN KA USPEHU SVAKOG STUDENTA

Mašinski fakultet u Beogradu svakom student poklanja punu pažnju kako bi što bolje i lakše studirao. U tom cilju organizuju se besplatna uvodna predavanja iz matematike i fizike pre početka akademske godine, a svaki brucoš dobija i studenta-mentora koji mu pomaže da se što pre adaptira na novi način života i učenja.

25 KATEDRI na Mašinskom fakultetu

Naučni i obrazovni rad na Mašinskom fakultetu organizovan je na 25 katedri koje obuhvataju gotovo sve grane mašinskog inženjerstva. Sa širokim spektrom nastavnih i vannastavnih aktivnosti koje pruža Mašinski fakultet u Beogradu, novopridošli studenti, brže i lakše se upoznaju uz pomoć svojih starijih kolega.

INTERNET SOKAK

Internet sokak je mesto na Mašinskom fakultetu na kome je besplatan internet stalno dostupan, kao i pristup multimedijalnom portalu fakulteta, koji nudi ne samo najnovije informacije o glavnim aktivnostima fakulteta, već i stručna predavanja i prezentacije o najnovijim tehnološkim dostignućima u oblasti mašinskog inženjerstva.

(Izvor MF)

O autoru

administrator

Ostavite komentar