TESLIANUM

ZEMLJA NIJE PLANETA

8.774 pregleda

Nije predmet i zato nema ivicu. Sunce i Mesec se napajaju bežično preko elektromagnetnog polja. Ovo polje drži nebeske sfere putem elektromagnetne levitacije.

Zemlja je polje, nije planeta. Nije predmet i zato nema ivicu. Zemlja bi se lakše definisala kao sistemsko okruženje, naveo je naučnik Nikola Tesla u oviru dinamičke teorije gravitacije… Zemlja je takođe mašina. Sunce i Mesec se napajaju bežično preko elektromagnetnog polja. Ovo polje drži nebeske sfere putem elektromagnetne levitacije.

Ona pobija gravitaciju, jer jedina sila kojoj se treba suprotstaviti je elektromagnetna sila, a ne gravitacija. Zvezde su prikačene na svodu…

Ovako je Nikola Tesla definisao Zemlju i gravitaciju u okviru svoje dinamičke teorije gravitacije.

U dokumentima naveo da etar ispunjava
svemir, da se on kreće brzinom sličnom
brzini svetlosti, da materija prelazi
u etar kada nestanu sila i kretanje i da
čovek može da iskoristi ove procese.

Vilijam R. Lajn u svojoj knjizi „Okultna etarska fizika” naveo da je Tesla za konferenciju iz 1938. godine pripremao predavanje o toj teoriji koja se bazira na tezi da postoji polje sile koje utiče na kretanje tela u svemiru, a koje emituje energiju u kvantima.

Vilijam Lajn (Vikipedija)

Tesla je u dokumentima naveo da etar ispunjava svemir, da se on kreće brzinom sličnom brzini svetlosti, da materija prelazi u etar kada nestanu sila i kretanje i da čovek može da iskoristi ove procese kako bi:

— stvorio materiju iz etra

— promenio veličinu Zemlje

— kontrolisao godišnja doba (vremenske prilike)

— vodio Zemlju kroz univerzum poput svemirskog broda

— stvarao nova sunca, zvezde, toplotu i svetlost sudaranjem planeta

— razvio život

Tesla je zapravo govorio o neograničenoj energiji, besplatnoj energiji koja bi došla direktno iz okoline.

Sva njegova neverovatna otkrića vezana za besplatnu energiju misteriozno su završila u posedu vlasti, koja je onemogućila da ti dokumenti dospeju u javnost.

(Sputnjik Srbija)

O autoru

Stanko Stojiljković

2 komentara

  • Ne mogu da verujem da posle 40 tak godina ponovo listam Galaksiju.Časopis koji me je opčinjavao u mladosti o dogadjajima u svemiru naučnim elaboratima ,a sve to pisano rečnikom jednostavnim koji je bio zamišljen da popularizuje nauku.Medjutim prošlo je mnogo vremena pa se i mnogo toga izmenilo u tumačenju svemira i dogadjaj u njemu.Teorije koje su se nekad uzimale zdravo za gotovo ponovo se preispituju,a ima i ozbiljnih sumnji u istinitost istih.Primera radi heliocentrični sistem,oblik“ planete“zemlje putovanje na mesec ,teorija velikog praska itd.Posebno mi je drago što ste istaklli ovaj gore tekst o Teslinom razmišljanju koji itekako ima smisla.U nadi da će te i dalje obijavljivati mnogo interesantnih tekstova primite pozdrav.

  • Divan komentar.Isto i meni nedostaje galaksija koja je itekako oplemenila moje detinsto i omogucila mi da mastam i da se ne mirim sa ogranicenjima u nauci.

Ostavite komentar