TAKNUTO ĆAKNUTO

VAKCINISANI ĆE UMRETI

747 pregleda

Svetski poznati naučnik i vodeći stručnjak za imunologiju podigla je uzbunu eksplozivnim upozorenjem javnosti da će svi koji su vakcinisani mRNK vakcinama protiv kovida „umreti u roku od 3 do 5 godina, čak i ako su dobili samo jednu injekciju”. Upozorenje je izrekla prof. dr Dolores Kejhil, koja ima preko 25 godina iskustva koje uključuje proučavanja kako se proteini i antitela mogu koristiti u biomedicinskim aplikacijama, uključujući otkrivanje biomarkera, dijagnostiku i personalizovanu medicinu.

Naučnica je zaposlena u Institutu Konvej na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Dablinu (UCD). Sa svojim saradnicima postigla je ključna otkrića u razvoju i primeni visokopropusne tehnologije niza u biološkim, dijagnostičkim i medicinskim istraživanjima. Bila je pionir navedenim istraživanja Maks Plank institutu za molekularnu genetiku u Berlinu (Nemačka), od 1996. do 2003, i poseduje nekoliko međunarodnih patenata iz ove oblasti.

Otkako su pomenute vakcine protiv kovida objavljene početkom 2021, Kejhil je upozorila na razarajući uticaj koji će imati na javno zdravlje. Ne samo da su vakcine opasne, već će na kraju ubiti sve koji su primili jednu ili više doza. Nakon što je objasnila kako vakcine utiču na ljudsko zdravlje, dala je jezivo predviđanje: „Svako ko je primio mRNK umreće u roku od 3 do 5 godina, čak i ako samo jednu injekciju”.

Kao i mnogi koji su govorili protiv masovne vakcinacije, i ona je uklonjena sa svih društvenih medija i klevetana kao „teoretičar zavere” od strane korporativnih medija. Tek sada njeni komentari mogu da kruže na X platformi Ilona Maska. Profesorka nije jedini vodeći stručnjak koji je upozoravao. Ozbiljno je opomenuo i dr Gert Vanden Boše, svetski poznati belgijski virolog, najavivši „ogroman, ogroman talas” bolesti i smrti među vakcinisanima protiv. On prerdviđa da će ovaj „masovni cunami” srušiti bolnice i izazvati finansijski, ekonomski i društveni haos.

„Proučavam ovo već četiri godine. Znam o čemu pričam”, rekao je Boše. „Vrlo je jasno da, kada ovo počne, naše bolnice će propasti. A to znači haos u svim slojevima društva – finansijskim, ekonomskim, društvenim – biće potpun. Ovo će biti zabeleženo u istoriji za mnoge generacije koje dolaze.”

 

(Ilustracija Pixabay)

(Srbininfo)

O autoru

administrator

Ostavite komentar