МЕЂУ ИЗМЕЂУ

НАЈЕВТИНИЈИ ПАМЕТНИ ТВ

Pixabay/Mohamed Hassan

Иако многи мисле да је Сјаоми оријентисан само на мобилне телефоне, овај кинески гигант један је од лидера у продаји телевизора. Недавно су представили изненађујуће јефтин телевизор.

Први квартал 2020. године карактерише пад продаје телевизора, али у случају Сјаомија то није случај. Компанија је продала 3% више телевизора у односу на претходну годину.

„Резултати истраживачке компаније ,АВЦ’, за први квартал 2020. године показују да су ,Сјаомиове’ испоруке телевизора у континенталну Кину заузеле прво место у петом узастопном тромесечју, а на светском нивоу пласирале су се у првих пет, наведено је у билансу који компанија објављује за први квартал ове године.

Желећи да остане на том нивоу, Сјаоми се одлучио за 43-инчну телевизију по веома ниској цени: 1,099 јуана у Кини, што би у еврима износило око 141 €, а у доларима, око 154. Односно, нешто мање него што коштају паметни телефони, у зависности од марке и државе.Сјаоми већ има друге 43-инчне моделе попут Е43Кс, Е43Ц и Е43А, а сви су коштали 1.199 јуана, преносе медији. Нови Е43К модел је 100 јуана јефтинији, јер не садржи блутут, већ конвенционални даљински управљач са инфрацрвеним предајником.

Ахилова пета новог производа могла би бити резолуција која је релативно ниска.

Нови Ми ТВ опремљен је једним гигабајтом РАМ-а и осам гигабајта сталне меморије, а такође се повезује на вај-фај мреже, може се користити као бежични екран, има улогу монитора за конзоле и другу опрему.

(Извор Спутњик)

О аутору

Stanko

Оставите коментар