MEĐU IZMEĐU

RADIONICE ZA DIZAJN

117 pregleda

Udruženje studenata tehnike Evrope –  BEST Beograd (BEST Belgrade) četrnaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i brendiranja, BEST design WEEK, od 18. do 24. maja 2024. godine na Fakultetu organizacionih nauka. To je njihov originalan projekat lokalne grupe, koji u kontinuitetu već niz godina uspešno promoviše kvalitetno obrazovanje uz učešće najaktuelnijih stručnjaka sa našeg tržišta. Seminar je prepoznatljiv po svom kvalitetnom edukativnom programu i vizuelnom identitetu, kreativnosti i inovativnosti.

Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima, bez obzira na to da li imaju ili nemaju iskustvo iz ponuđenih oblasti, a to je idealna prilika da se stekne novo ili unapredi stečeno znanje. Cilj projekta je da se besplatno usavršavaju u grafičkom i veb dizajnu, digitalnoj fotografiji i video-montaži. Program se sastoji iz šest radionica na kojima se obrađuju sledeće teme:

  • Graphic Design Basic – radionica na kojoj se polaznici upoznaju sa osnovama grafičkog dizajna i korišćenjem adekvatnih softvera.
  • Graphic Design Advanced – omogućava studentima koji već imaju predznanje da prošire znanje i vidike. Podstaći će napredak veština za korišćenje programa iz grafičkog dizajna i usavršiće ih kroz rad na kreiranju vizuelnog identiteta.
  • Web Design HTML/CSS program je namenjen studentima koji imaju želju da probude svoje potencijale, sticanjem osnovnog znanja iz veb dizajna pomoću alata što ih nude programski jezici HTML i CSS. Ujedno će steći osnovna tehnička znanja o funkcionisanju veb sajtova.
  • Web Design React je idealan za polaznike koji dobro poznaju osnove veb dizajna i savladali su pisanje kodova, ali im je potrebna pomoć i dodatno znanje o mogućnostima React-a da bi učinili svoj sajt boljim.
  • Digital Photography je radionica namenjena zainteresovanima za izradu visokokvalitetne fotografije i željnim da nauče osnove i teorijska znanja koja će im koristiti u budućem radu. Na kraju seminara imaće priliku da primene svoje veštine fotografisanja.
  • Video Editing – s obzirom na širinu primene audio i video zapisa, nezamislivo je izostavljanje ove radionice. Polaznici mogu da steknu osnovna znanja iz režije i korišćenja odgovarajućeg softvera. Svim ljubiteljima filma omogućeno je da se oprobaju u ovom poslu.

Pored navedenih radionica organizuje se dan predavanja posvećen savremenom dizajnu, Design Insight, 8. maja. Prijave za BEST design WEEK su otvorene od 24. aprila do 9. maja na sajtu bdw.best.rs. Po završetku seminara učesnici će dobiti sertifikate.

O autoru

administrator

Ostavite komentar