МЕЂУ ИЗМЕЂУ

КОРОНА У МУШКОЈ СПЕРМИ

467 pregleda

„Будите креативни када је реч о положајима и физичким баријерама, а људи могу и мастурбирати заједно на препорученој дистанци”.

Министарство здравља у Њујорку навело је да се коронавирус не може лако проширити путем секуалног односа. Такође су подстакли људе да буду креативнији када је у питању сигуран секс. У свету су још увек присутне мере опреза због пандемије коронавируса, апелује се на становништво да остану код куће и смање контакт са другима. По најновијим истраживањима, контакт међу људима је интензивиран због честе потребе за сексом.

Пренос коронавируса током секса није довољно истражен. Научници су пронашли коронавирус у измету и мушком семену, и после опоравка појединих мушкараца од прележане болести, наводи Си Ен Ен. Све ово упућује на могућност преношења вируса путем сексуалног контакта.
Идеја да секс може да буде „опасан”, могла би да има психолошке ефекте у време када су људи превише осетљиви, наводи се у студији.

Пошто се коронавирус може ширити дисањем, Министарство здравља сугерише да би људи требало да носе маске током сексуалног односа.Будите креативни када је реч о положајима и физичким баријерама, а људи могу и мастурбирати заједно на препорученој дистанци”, сугестија је научника.

(Извор РТС)

О аутору

administrator

Оставите коментар