МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ПОКЛОН КЊИГА + 125 ДИНАРА

Илустрација

ДВА ПОКЛОНА свим претплатницима свим претплатницима  МОЗАК НА ЧИПУ, Станка Стојиљковића, најчитанија научнопопуларна књига на српском језику у нас и 125 динара УШТЕДЕ, уколико унапрее плате ПЕТ бројева. Понуда важи док се ПРВИ ШТАМПАНИ БРОЈ, који УСКОРО излази, не повуче из продаје. Упутство за наручивање прочитатје ОВДЕ.

Поштовани читаоци, сазрело је време да се наша  после 17 година од несхватљивог изшезнућа поново појави у штампаном издању. И то ће се догодити у следећи неколико дана. Надам се да сте се и сами уверили да је готово две године (крајем новембра се навршавају) излазила у електронском облику без динара ичије помоћи и да је остала бесплатна. Обећавам да ће тако заувек бити, све док се Млечни пут и Андромеда на сударе.

Да би се  појавила у папирном руху у свим бојама, што су бројни читаоци пожелели, било је потребно сакупити новац за штампање, и то смо, најзад, пребродили. Али постоји још две препреке. Прва: висок проценат који узимају продајна места, тако да ћемо се опет наћи у неприлици да не можемо да прикупимо паре да штампамо други број. Друга: због ограниченог тиража неће се отпремати у сва места, већ само у она са 50.000 и више становника.

Зато вас молимо да се претплатите, и то по цени која је нижа него на киосцима и у књижарама. Тако ћете обезбедити да вам сваки примерак стиже на жељену адресу.

                             Станко Стојиљковић

·

·

·

 

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар