ТАКНУТО ЋАКНУТО

ЛИДЕРИ С МАЛИМ РУКАМА

Илустрација (Sun_rise/Depositphotos)

Можда ће вам звучати смешно, али се показало да су људи са мањим длановима склонији ризицима и авантурама, док су они са већим најчешће перфекционисти који ништа не препуштају случају. Погледајте своје дланове и откријте неколико занимљивих ствари о себи. Али прво проверите да ли имате велике или мале руке.

Раширите леву шаку од палца до средњег прста. Поставите палац на подлактицу десне руке, као на слици. Ако са овако испруженом руком можете лако да дохватите зглоб средњим прстом и да осетите пулс, онда имате велике руке. Али ако не можете да дохватите зглоб, онда имате мале руке.

 Мале руке

Ви сте склони преузимању ризика. Великодушни сте и авантуристички настројени. Ваше везе, било пријатељске или љубавне, често знају да буду драматичне. По природи сте прагматични, размишљате логички и обожавате да решавате проблеме одмах и корак по корак.

Велике руке

Ви сте перфекциониста. Велики део своје енергије трошите на детаље. Ово понекад за резултат има кашњење, посебно на радном месту. Али ви сте и веома вредан и ефикасан радник на кога људи могу да се ослоне. Мало сте осетљивији него што бисте волели да будете. Реагујете импулсивно и понекад претерујете са реакцијама. Веома цените друге људе, а себе понекад запостављате.

Облик длана је исто тако веома важан: Kвадратни облик – ви сте практични и логични. Добри математичари који употребљавају логику, али не прате сопствену интуицију. Троугаони облик – брзо решавате проблеме. Интуитивни сте и увек слушате тихи унутрашњи глас у себи.

Дуге руке које образују квадрат – осећајни сте и авантуристички настројени. Дуги прсти – ви сте веома радознала особа. Kратки прсти – ви сте рођени лидер, а други вас следе без икаквих проблема.

(Извор Б92)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар