MEĐU IZMEĐU

ROBOTI ZA ORGAZAM

1.520 pregleda
Samanta i Serhi Santos (Vikipedija)

Mogu li roboti za seks da dožive orgazam? Pomenute naprave su sve traženije u svetu, a jedan stručnjak, čak, predviđa da će uživati u vrhunskom zadovoljstvu i ds će rađati decu! Drugim rečima, nastavlja se evolucija robota koji postaju kiborzi (pola čovek, pola mašina) s veštačkom inteligencijom.

Serhi Santos, programer jednog od najnaprednijih seks-robota, zvanog Samanta, osmelio se da najavi da će njegovo delo imati svojevrsni moralni kôd i će se, umesto da odglume sladostrašće, čemu pribegaaju mnoge žene, više potruditi da udovolje divnim muškarcima.

Znalac robotike Noel Šrki, međutim, ostaje prilično sumnjičav, tvrdeći da je ovo očevidan slučaj kada htenja nadmašuju ostvarenja. Ali ne osporava da je viđenje zanimljivo. Alan Vinfild, profesor robotike na Univerzitetu Zapadna Engleska u Bristolu, smatra da je to besmilica i da ne postoji način da ma koji robot procenjuje ljudske namere, pa ni seksulani.

Svojevremeno je Serhi Santos izjavio da će jenog dana roboti moći da rađaju, mada nije jasno kakvo bi to potomstvo bilo, možda neka vrsta spoja čoveka i mašine. Vama preporučujemo da u međuvremenu pogledate nekoliko ženskih robota za seks.

 

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar