МЕЂУ ИЗМЕЂУ

РОБОТИ ЗА ОРГАЗАМ

Саманта и Серхи Сантос (Википедија)

Саманта и Серхи Сантос (Википедија)

Могу ли роботи за секс да доживе оргазам? Поменуте направе су све траженије у свету, а један стручњак, чак, предвиђа да ће уживати у врхунском задовољству и дс ће рађати децу! Другим речима, наставља се еволуција робота који постају киборзи (пола човек, пола машина) с вештачком интелигенцијом.

Серхи Сантос, програмер једног од најнапреднијих секс-робота, званог Саманта, осмелио се да најави да ће његово дело имати својеврсни морални кôд и ће се, уместо да одглуме сладострашће, чему прибегаају многе жене, више потрудити да удовоље дивним мушкарцима.

Зналац роботике Ноел Шрки, међутим, остаје прилично сумњичав, тврдећи да је ово очевидан случај када хтења надмашују остварења. Али не оспорава да је виђење занимљиво. Алан Винфилд, професор роботике на Универзитету Западна Енглеска у Бристолу, сматра да је то бесмилица и да не постоји начин да ма који робот процењује људске намере, па ни сексулани.

Својевремено је Серхи Сантос изјавио да ће јеног дана роботи моћи да рађају, мада није јасно какво би то потомство било, можда нека врста споја човека и машине. Вама препоручујемо да у међувремену погледате неколико женских робота за секс.

 

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар