МЕЂУ ИЗМЕЂУ

СЕКСУАЛНИ ДИЗАЈНЕРИ

Profimedia

Profimedia

Никада не бисте погодили ко доживи највише оргазама у једној седмици. Ново истраживање спроведено у Уједињеном Kраљевству показало је да једни љубавници имају већу вероватноћу да ће доживети врхунац у секст него други, а да га сваки двадесети никада не доживи, преноси Sustain Health. Студија коју су спровели стручњаци за кревете и душеке, Bed SOS, открила је да готово једна од десет жена никада не доживи оргазам, упркос томе што имају секс у просеку 3,2 пута седмично.

Међутим, 98 одсто мушкараца да искуси барем једном и има просечну стопу од 3,7 пута, што значи више од једном у сваком „блиском сусрету. Истраживањем су идентификоване професије које најчешће имају секс, а које најређе. Док они који раде у здравству највише упражњавају секс (3,6 пута седмично), медијски и маркетиншки стручњаци најмање воде љубав (2,7 пута). Занимљиво је да се највише сексуалнм чину препуштају уметници и дизајнери (4,1).

Професије у којима сваке седмице има највише секса су:

Здравство (3,7 пута);

Финансије (3,6 пута);

Људски ресурси/Запошљавање (3,5 пута);

ИТ (3,4 пута);

Малопродаја (3,3 пута).

Упркос томе што немају толико секса као остале професије, уметници и дизајнери у просеку доживе 4,4 оргазма недељно, што је готово 1,5 пута више од сваке друге професије. Пет професија с највише оргазама недељно су:

Уметници/дизајнери (4,4 пута);

Водоинсталатери/електричари (3,1 пута);

Рачуновође (3,6 пута);

Малопродајни радници (3,4 пута);

Запослени у ИТ-ију (3,3 пута).

Студије су показале да је 80 одсто жена одглумило оргазам, што значи да многе не добијају невероватне здравствене добробити које из секса произлазе. Оргазми могу да ублаже стрес и ослободе напетости, а помажу у спавању, што може да буде изузетно корисно за оне који имају несаницу. Остале добробити укључују ублажавање бола, захваљујући отпуштању ендорфина, стимулацији мозга и млађем изгледу.

(Kурир)

О аутору

Stanko

Оставите коментар