?> СМОТРА ЗАПОШЉАВАЊА | Galaksija Nova
МЕЂУ ИЗМЕЂУ

СМОТРА ЗАПОШЉАВАЊА

Посао за младе (Википедија)

Посао за младе (Википедија)

Крајем априла, у просторијама Коларчеве задужбине одржава се сајам намењен младима који желе да нађу посао или себи обезбеде праксу.

У Београду ће се 26. и 27. априла, у просторијама Коларчеве задужбине, на Студентском тргу, одржати четврти Belgrade Youth Fair, највећи каријерни сајам у Србији, на којем ће млади имати прилику да се повежу са многобројним компанијама и институцијама, и себи обезбеде праксу или запослење. Програм манифестације трајаће од 10 до 17 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.

Циљ ове манифестације, коју организује омладинска организација EKOF Media Group, јесте повезивање младих са компанијама и институцијама, као и пружање прилике младима да у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукација прошире своја знања из различитих сфера, као што су бизнис, медији, култура, туризам, информационе технологије и многе друге.

Млади ће имати шансу да учествују у програмима праксе и запошљавања које излагачи на сајму могу да понуде. Такође, ове године ће се на сајму представити различите компаније и организације које раде са младима, па ће тако млади имати прилику да се информишу о бројним другим могућностима и погодностима које су им доступне.

Свим посетиоцима Belgrade Youth Fair-а ће бити пружена шанса да се упознају са начином функционисања највећих компанија и институција, као и да стекну нова знања и вештине кроз конференцијски део манифестације.

Студенти и дипломци већ сада могу да шаљу своје радне биографије за праксу/посао на путем сајта, а оне ће бити на располагању свим компанијама све до наредног сајма. Пријаве за сајам могу се послати преко линка

(Извор ЦПН)

 

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар