ТАКНУТО ЋАКНУТО

ПУТНИК ИЗ БУДУЋНОСТИ

Путовање кроз време (Википедија)

Путовање кроз време (Википедија)

У видео-снимку који је „Апекс ТВ” објавио на „Јутјубу” младић по имену Ноа, чије је лице замућено, а глас промењен, каже да је ризиковао свој живот да би се вратио кроз време. Његова мисија је, каже, да пренесе живима шта им је свет спремио.

Временски путник који тврди да долази из будућности и да ће Доналд Трамп бити поновно изабран за америчког председника и да ће вештачка интелигенција преузети свет, прошао је детектор лажи.

Ноа тврди како ће у будућности предмети попут „Гуглових“ наочара бити распрострањени светом, а да ће се технологија развити до те мере да ће роботи моћи независно да воде домаћинство. Биткоин ће, каже, бити све популарнији, али остале валуте ће и даље бити у употреби.

На питање да ли је заиста временски
путник из 2030, одговара: „да”, а на екрану
се зеленим словима види реч „истина”,
као и у случају осталих питања.

У 2030. години америчка председница биће засад непозната Илана Ремики. Такође, напомиње да ће глобално загревање довести до раста температура у Северној Америци, док ће Европа постати хладнија. Људи ће крочити на Марс 2028, а исте године ће бити откривено и путовање кроз време.

Ноа тврди да ће електрични аутомобили моћи да путују једнако брзо као и они на дизел и бензин(иако то многи већ могу) и да ће много облика карцинома бити излечиво.

Ноа на детектору лажи (Википедија)

У претходном интервјуу за „Паранормал елит”, Ноа је рекао да у стварности пати од анорексије и да има 50 година, али да је користио лекове за подмлађивање помоћу којих се трансформисао у 25-годишњака. Наравно, те његове тврдње привукле су скептике, након чега је он пристао да га тестирају на детектору лажи пред камерама.

Стога су га с „Апекс ТВ” прикачили на полиграф и замолили да предвиди неке од важнијих догађаја у будућности и да потврди да је заиста онај за кога се представља. На питање да ли је заиста временски путник из 2030, одговара: „да”, а на екрану се зеленим словима види реч „истина”, као и у случају осталих питања.

Иначе, „Апекс ТВ” се представља као један од највећих гласника паранормалног садржаја на „Јутјубу”, има више од 56 милиона прегледа и више од 100.000 претплатника. Ипак скептике ни полиграф није уверио да Ноа долази из будућности и тврде да је све намештено. „То што на екрану пише истина не значи да је заиста одговор прошао на детектору лажи”, написао је један критичар.

„Види се да врти део апарата обмотан око прстију, а знам из прве руке да на детектору лажи мораш да седиш наслоњен и да будеш потпуно миран”. „Година 2030. и није тако далеко, па особа коју је именовао за будућег председника мора да буде прилично жива данас”, рекао је други.

Иначе, детектор лажи не говори да ли су ствари заиста истините, већ само да ли особа прикључена на полиграф верује да су те ствари истините.

(Извор Спутњик)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар