МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ЗАШТО УПИСАТИ МАШИНАЦ

Илустрација

ЗАТО ШТО МИ ШКОЛУЈЕМО ИНЖЕЊЕРЕ БУДУЋНОСТИ!

Ако вас интересују роботика, вештачка интелигенција, мехатроника, ИТ технологије, биоинжењеринг, биотехнички системи, системи наоружања, електрична возила, беспилотне летелице, енергетска ефикасност … онда сте на правом месту.

МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ У БЕОГРАДУ ВАМ ОМОГУЋАВА ДА СВОЈЕ ЖЕЉЕ ОСТВАРИТЕ!

Избор студија је једна од највећих прекретница у животу сваке младе особе. Шта и где студирати је озбиљна одлука с којиом се суочава свака нова генерација средњошколаца у Србији. Од те одлуке зависи њихова будућа професионална каријера, али и успех на приватном плану. Зато је за сваку младу особу важно да студира оно што воли, али и што се у будућност на тржишту рада највише тражити. Према предвиђањима водећих светских стручњака инжењерство је професија будућности. Процењује се да ће у свету за 10 година бити 90% инжењера и 10% осталих струка. Зато, ако сте креативни, иновативни, предузимљиви, желите да градите бољу будућност и учествујете у стварању Србије високог стандарда у којој би сви радо живели, онда је Машински факултет у Београду прави избор.

22 ОБРАЗОВНА МОДУЛА

Неки од тих модула су јединствени у региону: ваздухопловство, бродоградња, биомедицинско инжењерство, дизајн у машинству. На основним студијама уведен је нови смер – информационе технологије у машинству, а нови мастер програм који се реализује у сарадњи са Математичким факултетом у Београду носи назив – ИНДУСТРИЈА 4.0

СТУДИЈЕ: Трогодишње основне и двогодишње мастер студије

Доказ признања дипломе Машинског факултета у свету су и Немачка акредитација, Европска акредитација за студије технике и најпрестижнија светска акредитација у бродоградњи, коју издаје чувено Британско краљевско друштво, најстарија академија наука на свету.

 

ЗАТО ШТО ЈЕ МАШИНСКИ ФАКУЛТЕТ УСМЕРЕН КА УСПЕХУ СВАКОГ СТУДЕНТА

Машински факултет у Београду сваком студент поклања пуну пажњу како би што боље и лакше студирао. У том циљу организују се бесплатна уводна предавања из математике и физике пре почетка академске године, а сваки бруцош добија и студента-ментора који му помаже да се што пре адаптира на нови начин живота и учења.

25 КАТЕДРИ на Машинском факултету

Научни и образовни рад на Машинском факултету организован је на 25 катедри које обухватају готово све гране машинског инжењерства. Са широким спектром наставних и ваннаставних активности које пружа Машински факултет у Београду, новопридошли студенти, брже и лакше се упознају уз помоћ својих старијих колега.

ИНТЕРНЕТ СОКАК

Интернет сокак је место на Машинском факултету на коме је бесплатан интернет стално доступан, као и приступ мултимедијалном порталу факултета, који нуди не само најновије информације о главним активностима факултета, већ и стручна предавања и презентације о најновијим технолошким достигнућима у области машинског инжењерства.

(Извор МФ)

О аутору

Stanko

Оставите коментар