ТАКНУТО ЋАКНУТО

ЖЕНА С НАЈВЕЋИМ УСНАМА

Youtube

Студенткиња Софијског универзитета Андреа Иванова, позната као „бугарска Барбика због многобројних козметичких и хируршких захвата, изјавила је да би могла да ослепи од инјекција хијалурона убризганих у усне.

Она је примила укупно 25 инјекција хијалуронске киселине у усне, а последњу – прошле недеље. Према речима саме студенткиње, она има највеће усне на свету. Има 23 године, а почела је са естетским операцијама 2018. године. Посетила је практично све клинике за лепоту у Софији. Упркос постојећем ризику, Иванова каже да не намерава да престане са интервенцијама.

„Постоји ризик да ослепим и да ми буде одстрањен сам орган – усна. Ризик постоји, јер је могуће да је дошло до дехидратације због инјекција хијалурона. Надам се да неће доћи до фаталних последица, јер сваке недеље одлазим код специјалисте. Опасност заиста постоји, али нећу престати са интервенцијама, изјавила је студентиња за лист „Бугарска данас.

Осим усана, Андреа намерава да промени облик лица и среди подбрадак.

„За мене нема граница, рекла је Иванова и додала да жели да има највеће груди – ако не на свету, онда у Бугарској.

Већ је повећавала груди, али намерава поново да иде на операцију у будућности. Андреа је због свог изгледа више пута добијала позиве да учествује у различитим шоу-програмима, укључујући и у Америци. Прошле године у октобру је испричала да је била позвана да учествује у програму у Лос Анђелесу, али да је све одложено због вируса корона.

Како каже, критике је не дотичу, а свакодневно добија хиљаде порука из целог света са комплиментима на рачун усана, изгледа и стила. Иванова је додала да има и позитивних и негативних коментара, али да негативне углавном пишу жене. Важно ми је само то каква се сама себи свиђам, додала је. Раније је британски таблоид „Сан писао да је девојци тешко да дише због хијалурона, јер усне почињу да затварају ноздрве.

(Извор Спутњик)

О аутору

Stanko

Оставите коментар