МЕЂУ ИЗМЕЂУ

НАЈБРЖИ БЕЖИЧНИ ПУЊАЧ

324 pregleda

Док се радујемо новим уређајима и њиховим могућностима, па и брзинама пуњења које су све веће, увек се нађе нека компанија која нас пријатно изненади у тренутку када нико не очекује. У последње време су то углавном кинеске компаније па је први такав телефон који ће изаћи на тржиште највероватније OnePlus 8 са брзином бежичног пуњења од 30W.

Иако је то прилично добар резултат, не можемо да занемаримо наводе компаније Oppо који кажу да ће у време изласка њиховог уређаја Reno Ace 2, на тржиште изаћи и најбржи пуњач на свету.

Са 40W на 65W…без жица

Подржаваће одличних 40W бежичног пуњења по Air VOOC стандардну, што у потпуности напуни уређај чија батерија има 4000 mАh за мање од сат времена. Попут њиховог претходника који није 5G, али и скоријег Find X2 Pro, нови модел из „Рено” серије Аce 2 подржава и SupetVOOC 2.0 бежично пуњење које му са опционим пуњачем омогућава да се пуни брзином од 65W, што у пракси значи телефон са пуном батеријом за пола сата.

И друге компање имају своје технологије којима покушавају да за што краће време безбедно напуне своје уређаје. Ту је „Хуавеј” са пуњачем од 40W који ће моћи да се користи са моделом P40 Prо. Ту је и Xiaomi са сличном брзином пуњења, али не треба заборавити ни Vivo, са технологијом Wireless Super FlashCharge од 60W која стиже касније у току године.

(Извор PC Press)

О аутору

administrator

Оставите коментар