MEĐU IZMEĐU

PANEL HOW TO START

125 pregleda

U organizaciji programa AmChamps #10 Američke privredne komore, predstavljamo panel diskusiju pod nazivom How to Start Up. Ovaj događaj, koji će se održati na Fakultetu organizacionih nauka, 21. marta 2024. godine, sa početkom od 19:30 časova, predstavlja priliku za sve ambiciozne mlade ljude da čuju savete, iskustva i najbolje prakse od uspešnih preduzetnika i lidera.

Cilj panela je sagledavanje preduzetničke scene u Srbiji iz više uglova – kako Privredna komora Srbije pruža podršku start up zajednici kroz razne programe i fondove, da li mladi preduzetnici koriste tu podršku i sa kojim izazovima se zaista suočavaju na samim počecima, koju ulogu igra Fakultet i formalno obrazovanje u pripremi studenata za ulazak u poslovne vode i kako se start up ponaša kada iz malog formata pređe u kompaniju sa milionskim prometima i multinacionalnim biznisom – i sve to i dalje radi iz Srbije.

Panelisti, koji će podeliti svoje bogato znanje i iskustvo, uključuju predstavnike kompanija Farmit i Nordeus, kao i institucije Privredne Komore Srbije i Fakulteta organizacionih nauka. Prijave za događaj otvarene su od 15. marta, a više informacija možete pronaći na Instagram profilu @startup.night.

 

(FON)

O autoru

administrator

Ostavite komentar