MEĐU IZMEĐU

PRVA VIRTUELNA U SRBIJI

136 pregleda

Prva virtuelna prodavnica na teritoriji Srbije otvorila je svoja digitalna vrata 22. maja ujutru. Inovativno personalizovano iskustvo kupovine omogućiće korisnicima da u realnom vremenu zavire u prodavnicu putem svojih računara i mobilnih telefona i da, kroz live interakciju sa odabranim savetnikom dobiju detaljniji prikaz željenog uređaja ili usluge, preporuku i odgovore na dodatna pitanja, te obave onlajn kupovinu.

Vip virtuelna prodavnica je savršena kombinacija online kupovine i odlaska na fizičko prodajno mesto, gde su vam za sva pitanja i preporuke na raspolaganju savetnici. Nakon što unesete broj telefona, savetnik će vas kontaktirati putem jednosmernog video poziva i pomoći vam pri kupovini kao da ste zaista u Vip centru, a da pri tom niste napustili udobnost svog doma ili bilo koje druge lokacije na kojoj se nalazite. Potrebni su vam samo telefon, računar ili tablet ukoliko želite bolji prikaz prodavnice i pristup internetu.

„Pre par dana je Narodna banka Srbije objavila da je onlajn kupovina u Srbiji 80 odsto viša nego u istom periodu prošle godine. Iako se čini da su nas nedavne okolnosti uvele u prisilnu digitalizaciju, verujem da smo već bili spremni da veliki deo obaveza i aktivnosti preselimo u digitalni svet. Ujedno, to je i logičan nastavak razvoja i unapređenja poslovanja kompanije Vip mobile, koje je od početka usmereno na tehnološke inovacije koje doprinose daljem razvoju digitalnog društva, izjavio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobajl i A1 Slovenija.

Prva virtuelna prodavnica u našoj zemlji, dimenzija 50 kvadratnih metara, biće smeštena u biznis centru Navigator, korporacijskom sedištu kompanije Vip mobajl i ponudiće korisnicima isti asortiman proizvoda koji se nalazi na svim Vip prodajnim mestima. U prodavnici će u svakom trenutku na raspolaganju biti 3 prodavca, a radno vreme je od 9 do 21:00 svakog radnog dana. Prodavnica će biti na ovoj adresi: vipmobile.rs/liveshop.

(Izvor PC press)

O autoru

administrator

Ostavite komentar