МЕЂУ ИЗМЕЂУ

СИЗИФ ОСТАО БЕЗ КОШУЉЕ

Илустрација Југослав Влаховић

Узалуд сте се понадали да ће Сизиф (у трећем смеру) догурати до врха. Али је срећан што му нисмо навукли дугачку кошуљу са закопчавањем на леђима. Ма какви, чак су га толики хвалили да је писац књиге морао да устане у његову одбрану. И потписника на насловној страници који је након предствљања морао више десетина пута да се потпише. Надајмо се да му нису увалили неку меницу, толико је био срећан.

Сутрадан су га сликали камером, укључите телевизор у суботу или недељу ујутру и пронађите ТВ Пинк. Одлучио Живорад Николић да га ушарени (Жикина шареница), последице ће се видети касније (J). А до првих знакова (црвенило коже, зујање у ушима, виђења утројеног Сизифа и сличних J) прелистајте изванредне фотографије Радоја Ђукића и сваког дана проверавајте да ли је на сајту Галаксије постављен кратак филм Чеда Филиповића.

Ако га још негде само помену – новине, радио или телевизија – ни часа не часите него нас обавестите. Прибојавамо се да ће се прича раширити, па ће издавач „Порталибрис” бити приморан да га доштампа. У ишчекивању неизвесног исхода прочитајте, за сваки случај, преопуруку проф. др Предрага Слијепчевића. Ко зна, можда вас позову на полиграф! J

(Обавештени смо да је у четвртак, дан након догађаја под сумњом, на штанду кратко боравио Југослав Влаховић).

 

 

 

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар