MEĐU IZMEĐU

STOPALO MERA ZA PENIS?

394 pregleda
Pexels

Ima li veličina muškog polnog organa veze s veličinom stopala? Nauka ima odgovor.

Jedan od ustaljenih mitova je da veličina penisa ima veze s veličinom stopala. Međutim, nauka pokazuje drugačije.Jedno od istraživanja koja su proučavala vezu između veličine stopala i veličine penisa sproveli su istraživači saUniverziteta Koledž u Londonu. Oni su napravili studiju u kojoj su merili polne organe i stopala 104 muškarca svih životnih dobi i zaključili da nema korelacije između veličine ta dva dijela tela. Identičan zaključak proizašao je iz istraživanja upriličenog 1993. godine u Kanadi na 63 muškarca.

Veličina penisa je nešto što opterećuje brojne muškarce širom sveta, pa se tim povodom često organizuju raznorazna istraživanja. Tako je istraživanje iz 2015. godine, koje je obuhvatilo 15 hiljada muškaraca, pokazalo da je prosečna veličina penisa 13,12 santimetara u erekciji i 9,16 santimetara u opuštenom stanju.Rezultati bi trebalo da pomognu velikoj većini muškaraca da shvate da je veličina njihovog penisa u normalnim razmerama”, rekli su britanski istraživači koji su prikupljali i obrađivali podatke za istraživanje.

Istraživanje američkog National Health Servicea, sprovedeno na 2.770 muškaraca, pokazalo je da se kraći penis u erekciji poveća za čak 86 posto, dok se duži uveća za 47 posto, prenosi Metro”. Jedna je studija, po pisanju Medical News Todaya, pokazala da je čak 85 odsto žena zadovoljno veličinom penisa svojih partnera, no postotak muškaraca koji su zadovoljni veličinom svojih polnih organa znatno je manji. Naime, čak 45 posto muškaraca misli da ima mali penis.

(Izvor Indeks)

O autoru

administrator

Ostavite komentar