?> ЖИВЕЛИ УЗ „ТЕСЛАКИЛУ” | Galaksija Nova
МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ЖИВЕЛИ УЗ „ТЕСЛАКИЛУ”

Ново пиће (Википедија)

Илон Маск, познати милијардер и изумитељ, не престаје да изненађује својим потезима. Цео свет са будном пажњом прати његов „Твитер” налог, преко кога се упустио у бизарну свађу са једним од хероја који је спасавао децу из пећине на Тајланду.

Никоме није јасно зашто је Маск одлучио
да постане и произвођач алкохолних пића,
а поготово текиле, а још је невероватнија
чињеница да је одлучио да то пиће буде
производ са именом његове компаније „Тесла”.

Твитови о томе да ће приватизовати своју компанију „Тесла” довели су до тога да је остао без функције председника Управног одбора најмање три године. Сада је преко Твитера потврдио да ће се ускоро у продаји наћи и Теслин бренд текиле који ће се звати „теслакила”. Вест о томе да је Маск поднео захтев за патентирање новог пића са тим називом, објавио је CNBC.

Никоме није јасно зашто је Маск одлучио да постане и произвођач алкохолних пића, а поготово текиле, а још је невероватнија чињеница да је одлучио да то пиће буде производ са именом његове компаније „Тесла”. Такође, судећи по слици коју је објавио маск, на флашама са овом текилом ће се и налазити лого компаније „Тесла”.

Питање је да ли је то заиста његов план, с обзиром на то да је Маск први пут споменуо „теслакилу” у твиту који је објавио првог априла, а у којем се нашалио да ће „Тесла бакротирати” и да су њега нашли обезнањеног и окруженог флашама те текиле. Сајт CNBC је пренео и да је он поднео захтев за патент у априлу у Јамајци и да сада тражи, на основу те апликације, патент и у Америци.  Не можемо, а да се не запитамо шта ли би чувени геније и Масков идол Никола Тесла, иако познат по томе да је волео да пије алкохолна пића, рекао на то да се његово презиме налази на једном бренду текиле.

(Извор Б92)

О аутору

Станко Стојиљковић

Оставите коментар