МЕЂУ ИЗМЕЂУ

ПРВА ВИРТУЕЛНА У СРБИЈИ

138 pregleda

Прва виртуелна продавница на територији Србије отворила је своја дигитална врата 22. маја ујутру. Иновативно персонализовано искуство куповине омогућиће корисницима да у реалном времену завире у продавницу путем својих рачунара и мобилних телефона и да, кроз ливе интеракцију са одабраним саветником добију детаљнији приказ жељеног уређаја или услуге, препоруку и одговоре на додатна питања, те обаве онлајн куповину.

Вип виртуелна продавница је савршена комбинација онлине куповине и одласка на физичко продајно место, где су вам за сва питања и препоруке на располагању саветници. Након што унесете број телефона, саветник ће вас контактирати путем једносмерног видео позива и помоћи вам при куповини као да сте заиста у Вип центру, а да при том нисте напустили удобност свог дома или било које друге локације на којој се налазите. Потребни су вам само телефон, рачунар или таблет уколико желите бољи приказ продавнице и приступ интернету.

„Пре пар дана је Народна банка Србије објавила да је онлајн куповина у Србији 80 одсто виша него у истом периоду прошле године. Иако се чини да су нас недавне околности увеле у присилну дигитализацију, верујем да смо већ били спремни да велики део обавеза и активности преселимо у дигитални свет. Уједно, то је и логичан наставак развоја и унапређења пословања компаније Вип мобиле, које је од почетка усмерено на технолошке иновације које доприносе даљем развоју дигиталног друштва, изјавио је Дејан Турк, генерални директор Вип мобајл и А1 Словенија.

Прва виртуелна продавница у нашој земљи, димензија 50 квадратних метара, биће смештена у бизнис центру Навигатор, корпорацијском седишту компаније Вип мобајл и понудиће корисницима исти асортиман производа који се налази на свим Вип продајним местима. У продавници ће у сваком тренутку на располагању бити 3 продавца, а радно време је од 9 до 21:00 сваког радног дана. Продавница ће бити на овој адреси: vipmobile.rs/liveshop.

(Извор PC press)

О аутору

administrator

Оставите коментар