MEĐU IZMEĐU

POMOZIMO MATEMATIČARIMA

409 pregleda

Fondacija ALMAGI Matematičke gimnazije u Beogradu prvi put ove godine organizovaće dobrotvornu donatorsku večeru sa željom da nekadašnji učenici, ali i svi prijatelji naše škole pomognu sadašnjim učenicima da svoj veliki talenat i uporan rad krunišu i vrhunskim rezultatima. Večiti nedostatak para koji je uvek sputavao naše ambicije, sada je doveo do toga da više nema dovoljno novca za pripreme i putovanja na međunarodna takmičenja.

Čak smo bili prinuđeni da ove školske godine ukinemo fakultativnu nastavu iz matematike, informatike i stranih jezika. Verujemo da će svi, koji su u mogućnosti, pomoći Matematičkoj gimnaziji da i dalje ostvaruje svoju misiju. Jedan od načina je da se 27. decembra okupimo na donatorskoj večeri u hotelu Crowne plaza u Beogradu.

Okupljanje će početu u 19.30, a sam događaj traje od 20 do 23.30 časova. Predviđen je kratak umetničko-zabavni program i da se prisutni upoznaju sa najvećim uspesima učenika naše škole u prethodnoj godini. Cena za prisustvo na donatorskoj večeri je 12.000 dinara (100 evra).

Sav novac koji preostane biće iskorišćen za poboljšanje rada u Matematičkoj gimnaziji. Dođite da pomognete našim talentovanim i vrednim učenicima! Povedite i svoje prijatelje! Ako niste u mogućnosti da dođete uplatite za svoje roditelje ili poznanike da oni prisustvuju donatorskoj večeri! Molimo da se prijavite do 23. decembra (zbog organizacije).

(Izvor MG)

O autoru

Stanko Stojiljković

Ostavite komentar